نوشته اصلی توسط kamyab
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خو تندیس یعنی چی ؟ تندیسِ مینا ؟ آخه من چند ساله ميام اين سايت و چون قرار نبود حرف بزنم در واقع نقش يه مجسمه رو ايفا ميكردم بعد چند سال عروسك سخنگو شدم ديگه
نوشته اصلی توسط kamyab چقدر سرده آره سرد شد
نوشته اصلی توسط tandis_m آخه من چند ساله ميام اين سايت و چون قرار نبود حرف بزنم در واقع نقش يه مجسمه رو ايفا ميكردم بعد چند سال عروسك سخنگو شدم ديگه خو به امیر بگو عوض کنه مادر جان مینا نن جون مینا مینا کومون خواهر میتی کومون و قض علی هذا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خو به امیر بگو عوض کنه مادر جان مینا نن جون مینا مینا کومون خواهر میتی کومون و قض علی هذا نخيرم اسممو دوست دارم
احسان گفتی داریوش رفیعی ما رُ هوایی کردی
ویرایش توسط Herzeleid : 11-04-2014 در ساعت 10:53 PM
نوشته اصلی توسط tandis_m نخيرم اسممو دوست دارم بلی ام باید عوض بشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بلی ام باید عوض بشه ايستميرم
نوشته اصلی توسط Herzeleid احسان گفتی داریوش قوامی ما رُ هوایی کردی البته گفتم داریوش رفیعی رو اهنگ منتظرت بودم ، داشت نوحه میخوند با فلوت و دم دستگاه ، دسته عزا راه انداخته بودن
نوشته اصلی توسط tandis_m آره سرد شد واسه من بیشتر ! اتاقم بخاری نداره بخاری اون طرف خراب شد جایگزینش کردم تا درست شه !
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 569 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 569 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن