امین شبکه ورزش مستند مورینیو
امین شبکه ورزش مستند مورینیو
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
جرارد استرلینگ بالوتلی هندرسون جانسون کوتینیو روی نیمکت لیورپول
امین در مورد بحثتون در مورد بود و نبود خدا که چند روز هستش دنبال میکنم ، باید بگم همونقدر که تو از سجاد ایراد میگیری لحنش خوب نیست لحن خودت هم خوب نیست ، من تو این چیزا بحث نمیکنم چون قابل بحث نمیدونم !
لطفا هر کدوم از دو طرف عقایدتون رو واسه خودتون نگه دارید تمام چیزی که شما میگید تفکر خودتون هست و نیازی نیست که کسی بهش باور پیدا کنه یا در مقابلش جبهه بگیره
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
سجاد جون قضاوت كار ما نيست اعتقادات درست يا غلط هر كسي به خودش مربوطه دينداري دليل محكمي براي خوبي افراد نيست بيديني هم دليل بدي افراد . طرز فكر آدمها به خيلي چيزها بستگي داره كه ما شايد يك بُعد اون رو از طرف مقابلمون ببينيم و ابعاد ديگه پوشيده س برامون پس انقدر راحت به قضاوت نشينيم افراد رو حتي اگر كاملا با نظراتشون مخالفيم .
میبینم خیلیا بهشون برخورده اتفاقا قصد همین بود ، چون یکی دوتا نبودن !!!
به من یا هر کسی ربط پیدا میکنه وختی عقایدشو بیرون از ذهن خودشون بروز میدن ، اگه صحیح باشه ابراز موافق بودن میکنن ، اگر نباشه ولی بیان نکنه عقایدش محترمه برا خودش ، ولی اگر عقایدش خلاف حقیقت باشه و بیانش کنه ، اونوخته که من یا هر کسی جوابشو میدیم داداش !!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فردا پنج شنبه اولین تریلر هابیت 5 **** (پیتر جکسون با هابیت گند زدی به دنیای تالکین مخصوصا تو قسمت دوم هابیت این قسمت آخری خراب نکن لطفا)
در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 136 مهمان ها)