بعضی موقع ها حسش نی ترجیع بندو بشنوی تا خیره ام به اخرین ارثیه اجدادی بیشتر گوش نمیدم
بعضی موقع ها حسش نی ترجیع بندو بشنوی تا خیره ام به اخرین ارثیه اجدادی بیشتر گوش نمیدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطلب و زد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار یکی از اهنگای قدیمی محسن رو همینطوری گوش میدادم یه لحظه گوشی هنگ کرد نشد قطعش کنم فهمیدم بعد از ترجیع بند دوم اهنگ ادامه داره
با اینکه در بعضی از ترکها نوع حرکت ملودی و ترانه نیاز به تنظیمی با جسارت بالایی دارد تا حس اثر را کامل کند
خوب نقد کرده اینو میگن نقد نه نقد امیر بهاری یا اون یارو که همش فحشه
علی دایی پس از چند مصاحبه تند مایلیکهن علیه خودش، به دادگاه شکایت کرده و سرانجام توانست حکم زندان برای سرمربی سابق خود را بگیرد.اين موضوع با واكنش اهالي فوتبال از جمله احمدرضا عابدزاده، خداداد عزيزي، رضا شاهرودي و... روبهرو شد. حتي آنها در مصاحبههاي مختلف به انتقاد از دايي پرداختند اما سرمربي سابق پرسپوليس در محفلي خصوصي و در جمع دوستانش ضمن گلايه از همبازيان سابقش گفت:«آيا آنها، طاقت شنيدن حرفهاي تند مايليكهن را داشتند؟! هيچكس به اندازه من در مقابل تهمتهاي اين مربي صبر نداشته و او آنقدر اين رفتارش را تكرار كرد تا مجبور شدم از طريق قانون حقم را بگيرم.»
بیکزاده:به قهرمان نیمفصل آبنبات چوبی هم نمیدهند!
در حال حاضر 564 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 564 مهمان ها)