آقا این دوربین مخفی رو ببینید که همانا میشاشید از خنده به خودتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 mins ·
حالا که توضیح خواستید:
بیش از یک سال از مصاحبه ی من با کاوه آفاق میگذره و خیلی مصمم بودم که هیچ موقع در مورد ایشون حرف نزنم چون میدونم از تکرار شدن اسمش لذت میبره و احساس شهرت میکنه. روزی که تصمیم بر ساخت مجموعه از زیر زمین تا بام گرفتم پیش خودم فکر کردم که خیلی بهتره اگر در هر سبک یک هنرمند حضور داشته باشه. به کمک یکی از دوستان هنرمند، لیستی درست کردم از افرادی که شایسته ی حضور در این برنامه هستند. در همه ی سبکها چند انتخاب داشتیم به جز سبک راک. در نهایت گروه "د ویز" به عنوان یک قسمت انتخاب شد. با کاوه صحبت کردیم و گفت که فعلا تنها عضو فعال گروه خودش است و ما هم قبول کردیم، بعدها معلوم شد که ایشون نمیخواست دیگر اعضای گروه به اندازه خودش دیده شوند! مصاحبهای ضبط کردیم که در آن روز "آراد آریا" هم حضور داشت. روز بعد کاوه از من خواست که مصاحبه را مجدد ضبط کنیم چرا که به گفته ی وی، آراد اتفاقی در آنجا حضور داشت. ما هم برای رضایت او مجبور به ضبط مجدد و پرداخت ضرر شدیم. تا اینجا کاوه دوستی بسیار خوب بود، هر روز به من زنگ میزد و جویای احوال بود. قسمت امیر تتلو آماده پخش شد و به کاوه گفتم که پخش قسمت تو کمی دیر تر صورت میپذیرد. ناراحت شد. یک روز وقتی در مسیر اصفهان تهران بودم با من تماس گرفت. گفت که یک اسپانسر خوب پیدا کرده و پخش زود تر مستند میتواند یک سکوی پرتاب خوب برای او باشد. من هم گفتم کمی صبر کند تا با شبکه صحبت کنم. ۲-۳ هفته گذشت تا روزی که به او زمان پخش برنامه را از شبکه گفتم. بسیار خوشحال شد و تا روز پخش هر روز با من تماس گرفت و درخواست فایل مصاحبه را کرد. من هم مثل همیشه تا قبل از پخش آنلاین از دادن فایل معذور بودم. مصاحبه از شبکه پخش شد، شب خوابیدم و صبح با تماس یکی از دوستانم بیدار شدم. چه شده؟
کاوه آفاق در مصاحبهای با یک روزنامه گفته که او را فریب دادند و کاری که قرار بود از صدا و سیما پخش شود از یک شبکه ماهوارهای پخش شده!!! به عمرم این مدلی رکب نخورده بودم. به دوستم گفتم حتما این سایتها برای جلب مخاطب اراجیف نوشته اند، الان خودم به کاوه زنگ میزنم.زنگ زدم به کاوه. جواب نداد. ۱۰ دقیقه بعد شخصی با من تماس گرفت و خودش را مدیر برنامه کاوه معرفی کرد! زدم زیر خنده، فکر کردم شوخی میکند! آخه کاوه را به مدت چند ماه یک روز در میان میدیدم... کدام مدیر برنامه! اصلا کدام برنامه که حالا مدیر بخواهد! گفت که آقای آفاق در حال حاضر در وزارت ارشاد جلسه دارد! این حرف یک سطل آب یخ بود. از نوع حرف زدنش پیدا بود که در حال ضبط کردن صدایم است. گفت: شما فیلم را بدون اجازه به شبکهها دادید!!! من هم جوری صحبت کردم که نتواند از صدای ضبط شده ی من سؤ استفاده کند. یکی از دوستانم که در آن دوره در وزارت ارشاد رفت و آمد داشت برایم خبر آورد. گفت او با استفاده از مصاحبه و اعتراضش نسبت به پخش ماهوارهای سعی دارد که با خود شیرینی مجوز بگیرد. باورم نمیشد. چه قدر احمقانه! مگر ممکن است؟؟؟
از متن مصاحبه معلوم بود که یک شب نوشته نشده بود! او مدتها برای چنین روزی برنامه ریزی کرده بود.فکرهای مختلفی به ذهنم رسید اما سکوت کردم. گفتم صبر کنم ببینم که با این کار مجوز میگیرد یا نه! به شبکه زنگ زدم و گفتم که پخش مستند را متوقف کند. از وبسایتها هم خواستم که به هیچ وجه این مصاحبه را پخش نکنند. این دقیقا بر خلاف میل کاوه بود. از این طرف شهرت میخواست و از آن طرف مجوز. اما زود دست به کار شدم و مانع پخش این برنامه شدم. هر بشری که کاوه آفاق را از نزدیک میشناسد حرفهای من را تأیید میکند. حتی اعضائ گروه و تمام دوستان نزدیک خودش! این یک درس بود برای من و کسانی که شاهد این ماجرا بودند. میتواند یک درس هم برای شما باشد. به کسی که در راه موفقیت شما تلاش میکند نارو نزنید.
و در نهایت، اگر آهنگ کسی رو دوست دارید دلیل بر آن نیست که خواننده ی اثر انسان خوبی هم باشه. میتونه یه کلاهبردار هم باشه!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
در حال حاضر 232 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 232 مهمان ها)