نوشته اصلی توسط HO33E!N نه دقیقا منظورم اینه که بذارید به 4 تا تیم خوب برسه بعد در مورد نحوه ی بازی تیمش نظر میدیم نخوه بازیش که چیز تازه ای نیست 10 ساله همین رُ داره میره جلو یه تیم مثل رئال یا چلسی میخواد جلو تا مستاصل بشه
این احمدی که خودش از همه بدتره! ولی افاقم من همیشه گفتم ازش خوشم نمیاد
نوشته اصلی توسط Herzeleid نخوه بازیش که چیز تازه ای نیست 10 ساله همین رُ داره میره جلو یه تیم مثل رئال یا چلسی میخواد جلو تا مستاصل بشه این پاسکاری جدید بود ، قبول کن از من با کوله باری از تجربه
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دیوثا ببینین واسه شما آپ کردم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط AkbaR احسنت مثلا چه تیمایی ؟ مثلا رُم پپ جلو رُم تحقیر و مستاصل شد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 این پاسکاری جدید بود ، قبول کن از من با کوله باری از تجربه تو هر چی تجربه داشته باشی تو فوتبال اصلا قبولت ندارم
نوشته اصلی توسط AkbaR احسنت مثلا چه تیمایی ؟ رئال-چلسی پی اس جی شایدم بارسا
نوشته اصلی توسط HASSAN مثلا رُم پپ جلو رُم تحقیر و مستاصل شد ضعیف کشی عادت دیرینه پپ
نوشته اصلی توسط Herzeleid این احمدی که خودش از همه بدتره! ولی افاقم من همیشه گفتم ازش خوشم نمیاد از چه زاویه ای از همه بدتره؟
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو هر چی تجربه داشته باشی تو فوتبال اصلا قبولت ندارم حالا چون تویی ، مورینیو هم این فصل تو فاز حمله تغییراتی داده خوشم اومد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 598 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 598 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن