نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دیوثا ببینین واسه شما آپ کردم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آخری میخواست دختره رو بندازه جلو تیر خودش فرار کنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid ضعیف کشی عادت دیرینه پپ 5-0 رئال مورینیو ضعیف بود؟
نوشته اصلی توسط HASSAN مثلا رُم پپ جلو رُم تحقیر و مستاصل شد حسن جان یه داستانی برات تعریف میکنم... یه تیم ایتالیایی بود به نام یووه که با 102 امتیاز و با اقتدار تمام قهرمان کشورش میشد اما در لیگ قهرمانان با فضاحت حذف میشد و در لیگ اروپا از پس نماینده ی پرتغال هم بر نمیومد من دیگه حرفی ندارم
نوشته اصلی توسط asc آخری میخواست دختره رو بندازه جلو تیر خودش فرار کنه واسه همینه که دخترای خارجی تا ایرانی میبینن میپرن بغلش
نوشته اصلی توسط HASSAN مثلا رُم پپ جلو رُم تحقیر و مستاصل شد البته امشب جلو رم احتمال ریدنش هست
نوشته اصلی توسط HASSAN 5-0 رئال مورینیو ضعیف بود؟ رئال مورینیو یکی از بدترین رئالا در بدو ورودش بود که به مرور رید به پپ و تیمش و باعث فرارش شد
نوشته اصلی توسط MIRLORD از چه زاویه ای از همه بدتره؟ خیلی پرادعاست در حالی که هیچی نیست! اهل باند بازی و مافیاست بسیار هم بد سلیقست!
نوشته اصلی توسط HO33E!N رئال-چلسی پی اس جی شایدم بارسا اتلتیکو
نوشته اصلی توسط Herzeleid خیلی پرادعاست در حالی که هیچی نیست! اهل باند بازی و مافیاست بسیار هم بد سلیقست! و در پایان ما خوبیم فقط
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
نوشته اصلی توسط Herzeleid نخوه بازیش که چیز تازه ای نیست 10 ساله همین رُ داره میره جلو یه تیم مثل رئال یا چلسی میخواد جلو تا مستاصل بشه حتی آرسنال
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 363 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 363 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن