نوشته اصلی توسط Herzeleid شانس هم موثر بود به نظر من بازی از دست در رفت و الا 5 0 نتیجه بعیدی بود به هر حال کمک شایانی به تحول در فوتبال دنیا کرده اون بازی امین جان من یه سوال دارم...چه طور میشه یه مربی بزرگ با جام های فراوان از خیر پیشنهادات تیمهایی مثل چلسی من سیتی من یو بگذره و 1 سال استراحت کنه؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid من گفتم پپ ضعیف کشی میکنه تو گفتی رئال من گفتم رئالم ضعیف بوده تو میگی 5 تا چرا خورده من میگم به اتفاق بوده تو جوابی نداری ونگرم 8 تایی شده ضعیف کشی نبود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بشین همین جا بحث شیرین پپ رو ببین حال نميده
نوشته اصلی توسط HO33E!N امین جان من یه سوال دارم...چه طور میشه یه مربی بزرگ با جام های فراوان از خیر پیشنهادات تیمهایی مثل چلسی من سیتی من یو بگذره و 1 سال استراحت کنه؟ چون خستست می فهمی خسته
نوشته اصلی توسط AkbaR ضعیف کشی نبود اکبر جان تیمی که 20 سال حذفی نگرفته و 10 سال به نیمه نهایی اروپا نرسیده تیم قوی محسوب نمیشه....الان بردن میلان و لیورپول کار بزرگیه؟
نوشته اصلی توسط AkbaR ضعیف کشی نبود پس چی بود؟؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N اکبر جان تیمی که 20 سال حذفی نگرفته و 10 سال به نیمه نهایی اروپا نرسیده تیم قوی محسوب نمیشه....الان بردن میلان و لیورپول کار بزرگیه؟ هم تیم خوب بود(حتی با اون شرایط) هم مربی خوب، بازم 5 تا توجیه نمی شه
نوشته اصلی توسط Herzeleid پس چی بود؟؟ خوب است بود
دوربین مخفیش اصلا خنده دار نبود
آتیش سوزی برنابئو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 561 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 561 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن