نوشته اصلی توسط Maryam من وقتي با مامان بابام حرف ميزنم پشت تلفن وحشتناااااك لهجه ميگيرم ديگه همه بچه هاي خوابگاه الو سلامو كه ميگم ميفهمن با مامان بابامم بابا و مامانت رو لهجه متعصبن ؟؟ اون یکی ها اهل کجان حالا؟؟
نوشته اصلی توسط HASSAN مهاجم شاختار دونتسک(آدریانو) 3 تا دیگه به باته بوریسوف زد و 9 گله شد مزه میده رکورد رونالدو رُ بزنه
نوشته اصلی توسط Maryam خاك بر سرشون دانشكده ها رو جدا كردن دانشكده ما شهرك غربه دقيقا پشت اريكه بعد خوابگاه پايينه ونكه روبرو پارك ساعي شعور كه ندارن حالا مگه بده ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid بابا و مامانت رو لهجه متعصبن ؟؟ اون یکی ها اهل کجان حالا؟؟ نه اصلا خودشونم بعضي وقتا تعجب ميكنن ميگن تو كي انقد لهجه دار شدي دو تا يزد يكي ميانه دو تا ساري يكي اصفهان يكي همدان 8 نفر با 8 مدل لهجه متفاوت
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط AkbaR نه عصبانی بشم یه کوچولو شاید بزنه بیرون فحشای ترکی هم میدی؟؟ بهت نمیومد عصبانی بشی گوگولی مگولی
شب همگی بخیر
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط AkbaR حالا مگه بده ؟ ما هم بايد ولنجك مي بوديم
نوشته اصلی توسط Herzeleid مزه میده رکورد رونالدو رُ بزنه همینطور پیش بره میزنه باته بوریسوف از مسابقات کنار بکشن راحت ترن هر بازی حداقل 5 تا خوردن
نوشته اصلی توسط Maryam نه اصلا خودشونم بعضي وقتا تعجب ميكنن ميگن تو كي انقد لهجه دار شدي دو تا يزد يكي ميانه دو تا ساري يكي اصفهان يكي همدان 8 نفر با 8 مدل لهجه متفاوت اوه اوه چه خبره چطور با هم کنار میاین حالا ؟؟!! گیس و گیس کشی هم داشتی یا نه؟؟؟ همدانی ابرو داری میکنه یا نه؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid فحشای ترکی هم میدی؟؟ بهت نمیومد عصبانی بشی گوگولی مگولی درگیرم نشو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 548 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 548 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن