وای حال مرتضی پاشایی بده بیایید براش دعا کنیم
نوشته اصلی توسط DePreSso جای خاصی نبودم خونه بودم شایعه شدینو قهر کردینو
نوشته اصلی توسط HASSAN نوشته اصلی توسط A M I R کلی ه منم دو روزه نتم حالش خوش نی نه من مشکلم اینه سرعت دان کم میشه فقط صبح و ظهر سرعت دانلود خوبه
نوشته اصلی توسط A M I R خوب تو چند سال اینجایی نمیدونی کلا ما سر همه چی شوخی می کنیم مگه سر عکس ناخن میان کسی رو بگیرن خوب تو چند ساله اینجایی نمیدونی من با شوخی هم ناراحت میشم ولی دیگه ی دیگه تکرار نشه بازم عکس ناخن میزارم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 واسه من که در حدِ بنزِ سرعت دان کم نمیشه مال تومن مثلا نزدیک به 1 گیگ دان میکنم دیگه هر کاری میکنم سرعت برنمیگرده مثلا از 60-70 میاد رو 10-12 همیشه اینطوریه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شایعه شدینو قهر کردینو نه بابا قهر چیه مگه بچه م همیشه میام اینجا به عشق دوستام
نوشته اصلی توسط DePreSso نه بابا قهر چیه مگه بچه م همیشه میام اینجا به عشق دوستام میبینم که حرفه ای شدی هی میگفتی پس من کِی حرفه ای میشم
نوشته اصلی توسط A M I R مقصر اکبر بود
نوشته اصلی توسط mohammad سرعت دان کم نمیشه مال تومن مثلا نزدیک به 1 گیگ دان میکنم دیگه هر کاری میکنم سرعت برنمیگرده مثلا از 60-70 میاد رو 10-12 همیشه اینطوریه هر شهری فرق میکنه حالا اهواز احتمالاّ خطوط نفتی از روی خطوط فیبر نوری رد میشه
به جز حضور تو هیچ چیز این جهان بیکرانه را جدی نگرفتم حتی عشق را !
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 546 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 546 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن