[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نرم افزارش ..
اینم ویدیوش نیگاه کن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط دقت کن اگه نسخه HQ میخوای رزول رو 720*576 و بیت ریت 1200 باشه ..
ولی LQ میخوای روزل 352*288 و بیت ریت 512 باشه صداشم که هرچی میخوای 128 به بالا ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض کنم که آهنگِ " با تو " فردا میاد بیرون ! یه آهنگِ کاملاً سادَس ، ولی در عینِ سادگی ، بسیار پیچیدَس :| یعنی اِنقد پیچیدَس که ما نمیدونیم چرا اِنقد ساده به نظر میاد :| بعد از " بذار تو حالِ خودم باشم " احساس میکنم برای دومین بارِ که این کارو انجام دادیم !! با اینکهِ این ٢ آهنگ ، اصلاً به هم ربطی نداره ، ولی من این ٢ تارو با هم مقایسه میکنم ! یعنی جفتشون در عینِ سادگی ، پیچیدگیِ بسیار بالایی دارن !! قول میدم که وقتی آهنگِ " با تو " رو گوش بدین ، مثلِ بذار تو حالِ خودم باشم توش گیر میکنین فردا ساعتِ ١٥ آهنگِ با تو میاد بیرون ویدئوشم ساعتِ ١٨ تقدیمتون میکنیم عاشقتونم
امير تتلو
رسما .س شعر گفته اولش
vlc هم هست
تو لینوکس خیلی خوبه
نسخه ویندوزیش هم هست
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نگران شدم اسم لینوکس رو نیاوردی
یعنی جفتشون در عینِ سادگی ، پیچیدگیِ بسیار بالایی دارن !!
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
در حال حاضر 825 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 825 مهمان ها)