نوشته اصلی توسط HO33E!N البته توام دست کمی از احمد نداری تو تاینی که چیزی نمیاره شنیدم فیلم خوبیست ناتالی عزیز بازی میکنن
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N واقعا نمیدونم...یه نکته ی مثبت هم تو این فیلم ندیدم ....حداقل اون یکی یه چس داشت
نوشته اصلی توسط AkbaR نترس فیلمای ناشناخته بگو اینو که اکثرا دوس دارن من فیلمیو میبینم که معروف باشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N واقعا نمیدونم...یه نکته ی مثبت هم تو این فیلم ندیدم ....حداقل اون یکی یه چس داشت بعد من میگم با کمدی مخالفم شما هی بگین واسه تلطیف فضا
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه من سواله پسره بعد از N سال متوجه نشده بود کوررنگی داره از برایان کرانستون بعید بود البته اون A رُ آدم کاملا کور هم تشخیص میداد
حسین نگو که v for vendetta ندیدی
نوشته اصلی توسط Armila شنیدم فیلم خوبیست ناتالی عزیز بازی میکنن ندیدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N البته اون A رُ آدم کاملا کور هم تشخیص میداد و واکنش چقدر مصنوعی بود کلا گفتم که بحران فیلم شوخی بود....
نوشته اصلی توسط AkbaR حسین نگو که v for vendetta ندیدی در به در دنبال یه وقتم se7en ببینم
نوشته اصلی توسط AkbaR حسین نگو که v for vendetta ندیدی بهتره به روش نیاریم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 282 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 282 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن