نوشته اصلی توسط Milad بیا خودمون یه گروه بزنیم اول باید گروه اینارو متلاشی کنیم اون مرحله بعدیه
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N قبول نیست ما خیلی قوی میشیم احمد یار دوازدهم ماست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N سه شنبه ببینین چیو ببینیم
نوشته اصلی توسط Armila اول باید گروه اینارو متلاشی کنیم اون مرحله بعدیه بهشون فحش بدیم ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N سه شنبه ببینین 2 تا فیلم هست باید قبل این ببینی به وقتش معرفی میکنم به قول استاد ساراباند چکیده و وصیت نامه برگمان
نوشته اصلی توسط Milad همیشه عادت داری همه چیو به هم قاطی کنیا وقتی دلبوسکه رو میزاری کنار دومنک بیشتر هم ازت انتظار نمیره بتمن و جوکر و ارباب حلقه ها رو میزاری کناره هری پاتر و اسپایدر من ؟ شاید در مورد فیلم اشتباه کنم ولی در مورد دلبوسکه و دومنک درست گفتم
نوشته اصلی توسط Herzeleid 2 تا فیلم هست باید قبل این ببینی به وقتش معرفی میکنم به قول استاد ساراباند چکیده و وصیت نامه برگمان تاینی نداره؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N شاید در مورد فیلم اشتباه کنم ولی در مورد دلبوسکه و دومنک درست گفتم میگن یه مربی هست با 5 سال مربی گری در یه تیم با اختلاف نفر دوم بهترین مربی دو دهه اخیر البته از نظر خیلیا اوله
نوشته اصلی توسط HO33E!N تاینی نداره؟ چرا
نوشته اصلی توسط Armila اول باید گروه اینارو متلاشی کنیم اون مرحله بعدیه این گروه با عشق شکل گرفته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 589 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 589 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن