نوشته اصلی توسط HO33E!N تاثیرش از یه لحظه بیشتر بود انگار چه دوست داشتنی بود ... نوشته اصلی توسط Herzeleid شایدم قضیه سونات مردان بزرگ زندگی دیگران
نوشته اصلی توسط Armila میلاد چاپلین خوبه کلا مجموعه کارای چاپلین بزرگ چاپلین به شدت مفهوم زدست
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر زیرنویسش هس چهارشنبه هست تصویب شد
نوشته اصلی توسط Armila میلاد چاپلین خوبه کلا مجموعه کارای چاپلین بزرگ شما با فیلمای 2014 شروع کنین موفق ترین
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر بخواد بره تیم بزرگتر جلو پیشرفتشُ نمیگیریم ولی نمیذاریم با رفتن به یه تیم درپیت آیندشُ نابود کنه تیم ما یه تیم نوپاست که فقط به یه لیدر احتیاج داره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N شما با فیلمای 2014 شروع کنین موفق ترین به نظرم بهتره با کمدی و انیمشین شروع کنن
نوشته اصلی توسط HO33E!N شایدم پسره ی little miss sunshine خودم گفتم خودم نمی دونم موضوع چیه کی به کیه شایدم ننه فیلم انیمال کینگدوم
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میره صفحه ی ورود چیزی نمیاد
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Armila میلاد چاپلین خوبه کلا مجموعه کارای چاپلین بزرگ کاراشو خیلی دوست دارم بعد از n سال هنوزم تازگی داره
نوشته اصلی توسط Milad تیم ما یه تیم نوپاست که فقط به یه لیدر احتیاج داره کی بهتر از احمد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 531 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 531 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن