نوشته اصلی توسط HO33E!N بین بهترین مادرا دو گزینه داریم ولی در مورد گند ترین مادر مادرِ محبوبه با اختلاف صدره بهترین مادر : ننه انیمال بدترین : ننه محبوبه
نوشته اصلی توسط Herzeleid حسین صحبتای جدید اقامون رُ خوندی؟؟ نه چی فرمودن حضرت؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اکبر اهل چالش حتی اگر گروه ما هم از هم بپاشه مثل بعضیا نیست خونه نشین بشه تا یه تیم خوب واسش پیدا شه میره و یه تیم متوسط میگیره به پپ کاری نداشته باش من کلا همینجام
نوشته اصلی توسط Milad امین میخاریا بزار امشب زود بخوابم البته من و خسینحاضریم 10 سال خونه نشین بشیم و هیچ نظری در هیچ گروهی ندیم و نون موفقیت قبلیمون رُ بخوریم
نوشته اصلی توسط Herzeleid بهترین مادر : ننه انیمال بدترین : ننه محبوبه ننه american crime هم جای تامل داره تازه بچه باز هم بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N بین بهترین مادرا دو گزینه داریم ولی در مورد گند ترین مادر مادرِ محبوبه با اختلاف صدره مستخدم گریه ها و نجواها هم هس
نوشته اصلی توسط Armila ما کارای مختلف در سال های مختلف رو در کنار هم میبینیم مثلا تام و جری و میگ میگ در کنار هم؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N ننه american crime هم جای تامل داره تازه بچه باز هم بود صحیح است پس جایزه مشترک بدیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته من و خسینحاضریم 10 سال خونه نشین بشیم و هیچ نظری در هیچ گروهی ندیم و نون موفقیت قبلیمون رُ بخوریم تایید میکنم
نوشته اصلی توسط HO33E!N Sunset Blvd 1950 بربادرفته رو ببین راستی
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 520 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 520 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن