نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi فکر نکنم ملودیای خودش ریده گو نخور
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چجوری ؟؟؟ یکی یکی با موچین میوفتی به جونشون ینی ؟ نه با این ماشین سه تیغه ها شب که میزنم صبح پاشم میبینم ته ریش دارم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad پر مو نه فقط پاهام مو دارن به جز ریشام ژنتیکی این طورین؟؟
نوشته اصلی توسط Milad از شورتک پیش من حرف نزن چرا خاطره ی تو چیه ؟ خدایی چپ چپ نیگا میکنن انگار لختی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چرا خاطره ی تو چیه ؟ خدایی چپ چپ نیگا میکنن انگار لختی خاطره ندارم ولی ضایعست
نوشته اصلی توسط Milad نه با این ماشین سه تیغه ها شب که میزنم صبح پاشم میبینم ته ریش دارم نه هنو به این درجه نرسیدم دو روز زمان میبره ته ریشم دراد تیغ نزن با ماشین بزن ، البته الان ۲ هفته ست نمیتونم درست نفس بکشم
نوشته اصلی توسط Herzeleid ژنتیکی این طورین؟؟ نه حالا یه رفیق دارم یه بار باهاش رفتم استخر بخدا یه هفته شبا خوابم نمیبرد از نسل گوریلا جا مونده بود
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه هنو به این درجه نرسیدم دو روز زمان میبره ته ریشم دراد تیغ نزن با ماشین بزن ، البته الان ۲ هفته ست نمیتونم درست نفس بکشم تیع نیست ماشین سه تیغه اونایی که ریش و میکنن
نوشته اصلی توسط Milad نه حالا یه رفیق دارم یه بار باهاش رفتم استخر بخدا یه هفته شبا خوابم نمیبرد از نسل گوریلا جا مونده بود
نوشته اصلی توسط Milad تیع نیست ماشین سه تیغه اونایی که ریش و میکنن اها اونا که دهن صورتو سرویس میکنن که ، جوش نمیزنه صورتت بدش ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 306 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 306 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن