نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ایول
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دمش گرم خدایی نیم فصل درخشان بره بیرون ، این یارو کرانچار هم قرار داد نبنده نیم فصل بیاد ، سوشا بره ، پیام بره ، اون چند نفر هم برن ، زایدم بیاد خوب میشه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دمش گرم خدایی نیم فصل درخشان بره بیرون ، این یارو کرانچار هم قرار داد نبنده نیم فصل بیاد ، سوشا بره ، پیام بره ، اون چند نفر هم برن ، زایدم بیاد خوب میشه پیام بره تتلو بیاد حتما
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دمش گرم خدایی نیم فصل درخشان بره بیرون ، این یارو کرانچار هم قرار داد نبنده نیم فصل بیاد ، سوشا بره ، پیام بره ، اون چند نفر هم برن ، زایدم بیاد خوب میشه دیگه کسی نمیمونه که عمه ی کرانچار بازی کنه؟
نوشته اصلی توسط HASSAN دیگه کسی نمیمونه که عمه ی کرانچار بازی کنه؟ اینا بازیشون خوبه ، ولی یه ذره هم غیرت ندارن برا پیرهن ، اون زمان که گفتم کریمی تو زمین باشه اینا رو جمع میکنه گفتید خود کریمی حاشیه ست
نوشته اصلی توسط HASSAN دیگه کسی نمیمونه که عمه ی کرانچار بازی کنه؟ حسن این سایته بازیهارو نمیزاره کامل موضوع چیه؟هنوز کوچ کشی رو کامل نکردن؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اینا بازیشون خوبه ، ولی یه ذره هم غیرت ندارن برا پیرهن ، اون زمان که گفتم کریمی تو زمین باشه اینا رو جمع میکنه گفتید خود کریمی حاشیه ست
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اینا بازیشون خوبه ، ولی یه ذره هم غیرت ندارن برا پیرهن ، اون زمان که گفتم کریمی تو زمین باشه اینا رو جمع میکنه گفتید خود کریمی حاشیه ست کریمی اسطورست اما هیچوقت یادم نمیاد با کریمی پرسپولیس نتیجه گرفته باشه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR حسن این سایته بازیهارو نمیزاره کامل موضوع چیه؟هنوز کوچ کشی رو کامل نکردن؟ همه بازی ها رو گذاشته که
نوشته اصلی توسط HASSAN همه بازی ها رو گذاشته که صفحش مثل قبل پر نیست دسته 2 . 3 اینا همه رو میزاشت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 494 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 494 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن