نوشته اصلی توسط MaMaTiR یک میلیون برو روش رو آلمان.میشه 1000 جایزش
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط HO33E!N میری اونجا میگی چشم و چار نمیخندن؟باید بگی چش و چال تیریپ داش مسلکیه..میرم اونجا میشینم میخورم بین یه مشت سیبیل..خیلی خوبه
نوشته اصلی توسط pirana لاشیا از اون نقل چندگانه من نقل بگیرید دیگه حرفی نمونده واسم باس برم کمپ ایکس ری ببینم boyhood ندیدی؟
نوشته اصلی توسط mali68 باشه..توام بیا مرد باهامون باشه چشم و چار بهتری بهمون میده ملي واسه حساب كردن كه نميگي بياد ؟
طنین ِ کوب کوب ِ قلب ِ کوبانی چه می گوید؟ میــان ِ اینهمه سردرگریبانــی چـه می گوید؟ صدای ِ زوزه ی ِ کفتـار می پیچد به دور ِ شهر پس ِ دیوارها چشمان ِ جیرانی چه می گوید؟
نوشته اصلی توسط tandis_m غذا كه بخوره خوش خلق ميشه با گرسنگي ميونه نداره خب رگ خوابش دستته ديگه هي غذا و وميا ن وعده درست كن تا بدخلقي كرد ببر پيشش بگو فعلا اينو بخور
نوشته اصلی توسط Herzeleid حسين باشه كه بهتره محفل خونوادگيشونو خراب نكنم من دوماد؟توام بیا به عنوان ساقدوش
نوشته اصلی توسط Gambler رو آلمان.میشه 1000 جایزش 1.1 میشه 100 تومن
نوشته اصلی توسط HO33E!N روش هزار تومن ببند باز این خوبه احتمالا ضریب مساوی دربی نیم میلینیوم باشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N رو آلمان 500 تومن ببندیم 50 کاسبیم ی دعوا بیفتن همون اول 2 نفر از المان اخراج بشن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 685 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 685 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن