نوشته اصلی توسط Milad مگه جزو حفظیاته ؟ بنده خدا 2ساعت توی خیابونای اهواز راه بری برگشتی خونه باس یه سر بری تو حموم... مجبوریم میفهمی مجبــــــور
نوشته اصلی توسط Milad اسرائیلو امتحان نکردم ولی تو دانشگاه پی اس 13 همه بارسا و رئال و بایرن و... برداشته بودن من نیوکاسل به جز یه نفر همشونو بردم خدا وکیل فقط تو نیمه نهایی به یه جاکش خوردم هر چی ضربه کاشته میزد گل بود منم نه نفره شدم دیوث داشت دو رقمیم میکرد
نوشته اصلی توسط Milad نمیدونی چه لذتی داره افتخار بهشون نمیدم رو سیستمم نصبشون کنم
نوشته اصلی توسط mohammad من که از خرداد ماه بیکار بیکارم نه درسی نه کلاسی نه دانشگاهی فقط یه معرفی به استاد داشتم که قبول شدم بیکاری خیلی خوبه شاید به من گیر بدن از نو برم کاراموزی... کیونم پاره ـس
نوشته اصلی توسط Herzeleid سلام خوبی؟؟ اکثرا حضور داره ولی پست نمیده زیاد...درگیر کارای جدید شاید خواننده شده مگه؟؟؟
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط pirana بنده خدا 2ساعت توی خیابونای اهواز راه بری برگشتی خونه باس یه سر بری تو حموم... مجبوریم میفهمی مجبــــــور دیگه اینقدر افراط نکنید که کچل شید
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بله متاسفانه هنوز میان چه علاقه اي موج ميزنه
ما بریم ناهار فعلا
نوشته اصلی توسط pirana ممنون... از اینورا؟ سایه ـت سنگین شده يكم درگير بودم الان ديگه يكم سرم خلوت شده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 703 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 703 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن