نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو ببین واسه منم تعریف کن من دیدم تو هم ببین واست خوبه... راستی کمپ ایکس ری رو هم ببین بد نبود هرچند زیادی ضد ایرانی و ضد اسلامی بود
نوشته اصلی توسط pirana ببین من خودم ـو زدم پای چشم سجاد کبود شد 700 دلار شوخی نیست که خیلیه فک نمیکردم انقد باشه
نوشته اصلی توسط Chavosh نگین صدق گویا مجرده فدای اون خال هندوت نیکول رو بیخیال شدی؟
نوشته اصلی توسط pirana من دیدم تو هم ببین واست خوبه... راستی کمپ ایکس ری رو هم ببین بد نبود هرچند زیادی ضد ایرانی و ضد اسلامی بود ژانرش چی بود؟اگه جنگی و اکشن و این داستانا بود ولش
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دمتون گرم الان چندتا گزینه دستم اومد ، همه رو میفرستام یکیشو بالاخره گیر میاد دیگه فدات نتیجه نهایی و جمع بندی شده: ای80 1ترا
نوشته اصلی توسط Chavosh نگین صدق گویا مجرده فدای اون خال هندوت خوب است
نوشته اصلی توسط pirana فدات نتیجه نهایی و جمع بندی شده: ای80 1ترا اره همین میره برا مذاکره دمت گرم کلی توضیح دادی مرسی
الی من از اینجا پیگیر متال ادیشن هستم واست... چون معمولا از بندر وارد میشه ممکن ـه توی بازار اهواز زودتر بیاد...
نوشته اصلی توسط pirana الی من از اینجا پیگیر متال ادیشن هستم واست... چون معمولا از بندر وارد میشه ممکن ـه توی بازار اهواز زودتر بیاد...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH همین سیلیکون پاور ۱ ترا رو میگیرم پس میخواستم ببینم برند بهتر از این نیست مثلا سرعت بیشتر کنه یعنی نزدیک به اس اس دی باشه از هر لحاظ نه دیگه توی اچ اچ دی همین آخرش ـه... یو اس بی3 هست... سرعت انتقال ـش خیلی خب ـس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 600 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 600 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن