نوشته اصلی توسط MrCrow خدایی گایـــیدی خودتو با این شکلک سر اینکه اعصاب مارو بهم بریزی
نوشته اصلی توسط pirana ینی کاندومم نیارم با خودم؟ سخت نیست واست 9ماه ورقلمبیده باشی؟ ببینم میتونی حماسه دیشب ـو تکرار کنی بن بشیم... بعد گفتن تقصیر احمد بیچاره بود هر چی دوست داری بیارتو به اونجا برسون من تحمل میکنم نه پس .. تقصیر من بود حتما چش مایی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR سن بالا رفته دیگه حوصله نمیکشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چند سالت ـه مگه اینطوری میگی؟ دانلود نکردم... خوب بود؟ دیدم میخواستم واسه خاطر آدرین برادی دل کنم پشیمون شدم
نوشته اصلی توسط pirana خدایی گایـــیدی خودتو با این شکلک سر اینکه اعصاب مارو بهم بریزی من میگم مشکل از توِ مینا هم رفت باز این شکلکو گذاشت.. واسه توِ
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هر چی دوست داری بیارتو به اونجا برسون من تحمل میکنم نه پس .. تقصیر من بود حتما چش مایی اینطور به نظر میاد... احمد ـو بدنام کردی الکی جیگر مایی
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط pirana چند سالت ـه مگه اینطوری میگی؟ دانلود نکردم... خوب بود؟ دیدم میخواستم واسه خاطر آدرین برادی دل کنم پشیمون شدم نزدیک 28 من خوشم اومد.. نری ببینی بد باشه به من فحش بدی ی اگهی میزنن.. ی سری داوطلب میشن برن تو ی زندان برای مطالعه رو رفتار ی سری زندانی میشن ی سری پلیس میخواد نشون بده ادما تو شرایط خاص چه رفتارایی نشون میدن
نوشته اصلی توسط pirana خدایی گایـــیدی خودتو با این شکلک سر اینکه اعصاب مارو بهم بریزی آرامش خودتو حفظ کن شکلک دوستش دارم میخوام با شکلک ازدواج کنم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
ریده با این اسم انتخاب کردنش
نوشته اصلی توسط pirana اینطور به نظر میاد... احمد ـو بدنام کردی الکی جیگر مایی تو گفتی چی میگه من به تو جواب دادم.. خودش اومد شروع کرد به هتک حرمتمنم جواب دادم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من میگم مشکل از توِ مینا هم رفت باز این شکلکو گذاشت.. واسه توِ موشکول؟ دشواری؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 403 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 403 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن