نوشته اصلی توسط mahdi کسخل شدم اینقدر خوندم بی پدرا رسما به فنا دادن کنکورو ... دو گرایش حذف شد + 6 منبع 3 ماه مونده اضافه شدبی پد را جان من همه ـشو خوندی؟ چکیده ـشو بگو... پیر شی الهی
نوشته اصلی توسط DePreSso مهدی اومدی گول نمیخورم
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط pirana جان من همه ـشو خوندی؟ چکیده ـشو بگو... پیر شی الهی فکر کنم نگرفتی تو کدوم فازم
نوشته اصلی توسط mahdi گول نمیخورم من اصن بلد نیستم گول بزنم ولی خوش اومدی چراغ تاپیکو روشن کردی
نوشته اصلی توسط mahdi فکر کنم نگرفتی تو کدوم فازم فکر کنم نشستی دفترچه کنکور ارشد رو خوندی
خيلي وقته يه تايپيك تولد نزديم
نوشته اصلی توسط mahdi فکر کنم نگرفتی تو کدوم فازم دیروز دکتر حقیقت تو پارسه جلسه اورژانسی گذاشته برای این قضیه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خيلي وقته يه تايپيك تولد نزديم اگه کادو میدین من تولدم نزدیکه
نوشته اصلی توسط DePreSso من اصن بلد نیستم گول بزنم ولی خوش اومدی چراغ تاپیکو روشن کردی پس ما از صب اینهمه زر زدیم چراغ ـش خاموش بود لامصب؟
نوشته اصلی توسط pirana فکر کنم نشستی دفترچه کنکور ارشد رو خوندی نه باو بقیه میخونن ما از اونا یاد میگیریم نوشته اصلی توسط HO33E!N دیروز دکتر حقیقت تو پارسه جلسه اورژانسی گذاشته برای این قضیه وات؟ جدا ؟تو از کجا میدونی خیلیا اعتراض زدن البته حتی میخوان برن جلو سنجش بخوابن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 593 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 593 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن