نوشته اصلی توسط AkbaR down by law که داغون بود باز tristana یه چیزی به خاطر اون سکانس ایس کریم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR المان رو بالای 3 گل گرفتی ؟ بالای 3 گل ضریب منفی داره دیگه حتماچنده ضریبش؟
نوشته اصلی توسط AkbaR کاترین دونوو اخ اخ اخ
مسی تو چش توز نگاه میکنه پاس نمیده
نوشته اصلی توسط HO33E!N بالای 3 گل ضریب منفی داره دیگه حتماچنده ضریبش؟ نه بابا 2.40 فکر کنم اشتباه کردن.. زود بزنید تا درست نکردن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خوش به حالش یه راست میره بهشت میگه تو قدیمی اینجایی ؟ میگم اره قبل از ساخت سایت تاپیک یگانه دست من بود ؟ میگه چرا اینجوری شده سایت
نوشته اصلی توسط HO33E!N مسی تو چش توز نگاه میکنه پاس نمیده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نه بابا 2.40 فکر کنم اشتباه کردن.. زود بزنید تا درست نکردن درست کنن پولت هم نمیدن دیگه ....بذا لحظات آخر
نوشته اصلی توسط AkbaR حسین زیاد شد فیلمای بالای 75-80 رو بنویسیم بهتر نیس ؟ ستاره میدیم ولی رُند! یه جدول درست میکنیم 5 ستونه 0. صفر (بی ارزش ها دراین ستون با 0 منفی معرفی میشوند) 2. یک 3. دو 4. سه 5. چهار (بهترین های تاریخ سینما در این ستون با 4 مثبت )
نوشته اصلی توسط Herzeleid ستاره میدیم ولی رُند! یه جدول درست میکنیم 5 ستونه 0. صفر (بی ارزش ها دراین ستون با 0 منفی معرفی میشوند) 2. یک 3. دو 4. سه 5. چهار (بهترین های تاریخ سینما در این ستون با 4 مثبت ) پسندیدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 580 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 580 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن