نوشته اصلی توسط AkbaR حسین 10 فیلم خواب آور تاریخو بگو سمتشون نریم اولی boyhood
نوشته اصلی توسط AkbaR با این که به عدد 4 علاقه دارم ولی نه نمیارم همون خوبه ولی همشو خودت درست کن ما فراخی مفرط داریم فردا هم جدول ُ به مجمع تقدیم میکنم هم لیست فیلما
نوشته اصلی توسط pirana اومدی اهواز نشون میدم بشین فبلم کامل رو ببین عکس چیه اتفاقا دارم میام 15 20 روز دیگه
نوشته اصلی توسط pirana بی شوخی باید تایید صلاحیت بشی اول بچه ها 2 3 تا فیلم میدن نظرتُ میگی اگر شورا تشخیص داد اضافه میشی البته شرایط لازم اینه هر شب بتونی ببینی مگر در موارد استثنا
نوشته اصلی توسط HASSAN حسین برد-مساوی هم میتونی بگیری مثلا برد-مساوی رئال برد مساوی کدومه دیگه؟ینی ببره یا مساوی کنه برنده میشی؟
نوشته اصلی توسط pirana اولی boyhood دانلود کردم هنوز ندیدم
نوشته اصلی توسط ahmadsp اتفاقا دارم میام 15 20 روز دیگه پیش از اومدن خبر بده برم کرج
نوشته اصلی توسط pirana بی شوخی 3 فیلم بعدی ایناس اگر میخوای مهمان افتخاری باشی شایدم دیده باشی اگر دیده نظر نده تا روز موعود sacrifice army of shadow le trou یه قطعه عکس و کپی کارت ملی و اینا بده به مجمع
نوشته اصلی توسط Herzeleid باید تایید صلاحیت بشی اول بچه ها 2 3 تا فیلم میدن نظرتُ میگی اگر شورا تشخیص داد اضافه میشی البته شرایط لازم اینه هر شب بتونی ببینی مگر در موارد استثنا هـــه... ممنون
شورا فیلم private 2003 biter moon 1992 normal heart کدومش ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 61 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن