نوشته اصلی توسط pirana امضای احسان ـم هست... و دیگر هیچ مدرن تاکینگ همیشه زنده است و می ماند دیتر بوهلن ( حفظه الله )
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مدرن تاکینگ همیشه زنده است و می ماند دیتر بوهلن ( حفظه الله )
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi احسان فردا بِ** می رود اگه به خیر بگذره دیگه نمیام اینجا اسپم بدم ظاهراّ جو تاپیک بر علیه ما شده پشت پرده چه میگذرد ؟
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi ریدی این ارور کرک هست..یه چیزی رو رعایت نکردی اونجا که دانلود کردی برو تو نظراتش اگه مشکل از خود فایل ها باشه اونجا گفته یکار کنین..تو نظراتو بخون..اگه نبود خودت نظر بده جواب میدن حوندم چیزی گیرم نیومد نظرات رو هم جواب نمیدن
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
امیر از حموم در نیومد ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ممنون نوید میتونی به اونجا هم ختم بشه به به انشالله که همینطور بشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مدرن تاکینگ همیشه زنده است و می ماند دیتر بوهلن ( حفظه الله ) امضای نوید ـم هست عاخه ینی میخوای بگی ابی نمیماند که امضای من نیست هـــــــــــان؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اگه به خیر بگذره دیگه نمیام اینجا اسپم بدم ظاهراّ جو تاپیک بر علیه ما شده پشت پرده چه میگذرد ؟ توهم توطئه زدی برادر من کسی کاریت نداره که اتفاقا جای خالی ـت حس میشه که الان فهمیدم چند وقتی ـه داری واسه جلسه فردا تلاش میکنی که به ما سر نمیزنی...
نوشته اصلی توسط pirana امضای نوید ـم هست عاخه ینی میخوای بگی ابی نمیماند که امضای من نیست هـــــــــــان؟ حامدی ابیشششششش
نوشته اصلی توسط pirana توهم توطئه زدی برادر من کسی کاریت نداره که اتفاقا جای خالی ـت حس میشه که الان فهمیدم چند وقتی ـه داری واسه جلسه فردا تلاش میکنی که به ما سر نمیزنی... اما یه خبرایی هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 492 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 492 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن