نوشته اصلی توسط HO33E!N فراستی now you see mi :1/5 "ارتش سایه ها" فیلم خوبی است چون به نظرم فیلمی است که به شدت آدم هایش را در می آورد و یک تفکر اگزیستانسالیستی جدی در فیلم جاری است که تبدیل به سینما شده است.
نوشته اصلی توسط Herzeleid خیالم راحت شد پس کلا انرژیمِ میذارم رو این فرما تا یه بار 16 رُ بگیرم بالاخره شانس که نداریم 16 تایی هم بشیم یهو میبینم 50نفر دیگه هم 16تایی شدن
نوشته اصلی توسط HASSAN شانس که نداریم 16 تایی هم بشیم یهو میبینم 50نفر دیگه هم 16تایی شدن
نوشته اصلی توسط SINA آره با اون میره برا 4100 4200 چیزه مهمی نیست اون نگو اينا رو جيگرم ميسوزه
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Herzeleid امیدی که داریم اینه این فرما اکثرا فرانسه رُ برد گرفتن فرم کامل رو نه ولی تو اون سایت تک فرمای منو رید
نوشته اصلی توسط Herzeleid خیالم راحت شد پس کلا انرژیمِ میذارم رو این فرما تا یه بار 16 رُ بگیرم بالاخره یه ذره بیشتر توضیح بده لدفا ضمنا یه فیلم عقبم ایثار یا قربانی رُ دیدم تا فردا میرسونم خودمُ
نوشته اصلی توسط HO33E!N رو زیر 19 ساله های پرتغال با ضریب 11 بستم برد فرمُ حذف کردن برا من 13 بود.. زدم .. حذف کردن.. یه متن نوشتم برا پشتیبانی.. گفتم گندی بود که خودتون زدین به من مربوط نیست.. پولم رو پس بدین.. برگشت دادن
نوشته اصلی توسط Herzeleid حسن سایته ***** شد؟؟؟ کدوم
آواتارا چرا نمیاد؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N آواتارا چرا نمیاد؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 489 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن