امیر مخالفت کرد !!!!
خب بهش فک کنین باور کنین میگیره ..
به هر حال این همه میایم اینجا جمع میشیم چه هدفی رو دنبال میکنیم ..
هیچی !!!!
وقتمون فقط باد میره ..
خدایی دارم فک میکنم قراره چه کاری انجام بدم در خور خودم دیوونه م میکنه ..
امیر مخالفت کرد !!!!
خب بهش فک کنین باور کنین میگیره ..
به هر حال این همه میایم اینجا جمع میشیم چه هدفی رو دنبال میکنیم ..
هیچی !!!!
وقتمون فقط باد میره ..
خدایی دارم فک میکنم قراره چه کاری انجام بدم در خور خودم دیوونه م میکنه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدراسيون جهاني فوتبال ردهبندي بهترين بازيکنان را پس از اتمام مرحله گروهي جام جهاني 2014 برزيل اعلام کرد که بر اين اساس، مهرداد پولادي، مدافع چپ تيم ملي بهترين بازيکن ايران در دور اول اين تورنمنت بوده است.
نکته جالب توجه در مورد مدافع 27 ساله کشورمان اين است که او در بين بازيکنان آسيايي پس از کاهيل، مهاجم استراليا دومين بازيکن برتر قاره آسيا در اين ردهبندي است. پولادي دوازدهمين مدافع برتر اين فهرست و البته بهترين مدافع قاره کهن است !
جايگاه بازيکنان ايران در ردهبندي کلي مرحله گروهي به شرح زير است:
1- رده بيست و هشتم: مهرداد پولادي با 9.04 امتياز
2- رده شصتم: اميرحسين صادقي با 8.55 امتياز
3- رده هشتاد و پنجم: رضا قوچاننژاد با 8.23 امتياز
4- رده صد و هشتم: جواد نکونام با 7.97 امتياز
5- رده صد و پانزدهم: احسان حاجصفي با 7.89
6- رده صد و سي و دوم: پژمان منتظري با 7.71 امتياز
7- رده صد و سيوچهارم: عليرضا حقيقي با 7.69 امتياز
8- رده صد و سي و ششم: اشکان دژاگه با 7.67 امتياز
9- رده صد و هفتاد و سوم: سيدجلال حسيني با 7.3 امتياز
10- رده دويست و هشت: آندرانيک تيموريان با 6.97 امتياز
11- رده سيصد و نه: خسرو حيدري با 6.02 امتياز
12- رده سيصد و نود و سه: مسعود شجاعي با 5.19 امتياز
13- رده چهارصد و شصت و يک (مشترک): عليرضا جهانبخش با 4.38 امتياز
14- رده چهارصد و شصت و يک (مشترک): رضا حقيقي با 4.38 امتياز
منم میتونم واسه هزینه های راه افتادنش کمک کنم
البته اگر واقعا ایده ای باشه که بشه بهش امیدوار بود!
بچه ها پس همه تو فکر باشین آشنا ماشنا دارین چن جا سوال کنین ..
طرح و ایده بدین همینجا ..
فردا بحث رو ادامه میدیم ..
من دیگه برم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
CSS PHP JQUERY یعنی یه دنیایی برا خودش بعد ما گیر دادیم به آهنگسازی و تنظیم
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 166 مهمان ها)