نوشته اصلی توسط pirana الهی قربون تو برم من چه رویی داری اینو به هرکی گفته بودم تا یه هفته طرفم نمیومد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط pirana آخ جون بازی با بچه باز نکرده بودم تا حالا خاک بر سر گِیت کنم معرفیت میکنم به حسین
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! گاييدم همتونو هي فاك يو فاك ميكنيد لپ مطلب ادا شد غلاف کنید
نوشته اصلی توسط Milad چه رویی داری اینو به هرکی گفته بودم تا یه هفته طرفم نمیومد میگم گی هست خیلیم هست
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! گاييدم همتونو هي فاك يو فاك ميكنيد اسپیک انگلیش پلیز فاک یو میشه دیگه واژه ای که گفتی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دیگه قشنگ داره بین المللی میشه باران الان وقت ـشه اون رفیق دانمارکی ـتو به ما معرفی کنی
فاک یو آل
نوشته اصلی توسط A M I R صحنه تلخ: زیر دست و پا ماندن محسن یگانه و پاره شدن لباس هایش صحنه طنز
نوشته اصلی توسط pirana الان وقت ـشه اون رفیق دانمارکی ـتو به ما معرفی کنی بهتون معرفی کنم فک کنم میره جز اشرار دیگه چاوشیستم نمیشه
نوشته اصلی توسط Milad چه رویی داری اینو به هرکی گفته بودم تا یه هفته طرفم نمیومد من کاری به اطراف ـت ندارم یه طرفت واسه من جذاب ـه فقط... برگرد گلم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 581 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 581 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن