نوشته اصلی توسط HO33E!N به نظر منم با بری و هتل و امریکن کرایم بی مهری کرده اون 2 تا می تونه سلیقه باشه ولی بری لیندون رو به خاطر کارگردانش این کارو کرده
نوشته اصلی توسط asc خذيراوي: با بارسلونا قرارداد داخلي بسته بودم محل تولد :آبادان
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad محل تولد :آبادان
نوشته اصلی توسط Herzeleid سعی کردم فیلمای هر سطون در یک رده باشند! ارمی نیم بیشتر از مونیخ میدم مونیخٌ 2 داده بودم ضمنا قرار دادن ارمی کنار سون و زندگی دیگاران و فریاد ها خیلی منصفانه نبود الانم احساس میکنم بهتره یوژوال یک خانه به عقب بیاد تا درست شه جدول بری چیز خاصی نداشت آرمی رفت تو ستون ماقبل صفر
نوشته اصلی توسط HO33E!N به نظر منم با بری و هتل و امریکن کرایم بی مهری کرده بری فقط نون اسم کوبریک رُ داره میخوره امریکن هم فقط و فقط نون واقعی بودنش هتل شاید میشد 2 داد و ممکنه بعدا تجدید نظر کنم اما اون 2 تا اصلا
نوشته اصلی توسط AkbaR آرمی رفت تو ستون ماقبل صفر
نوشته اصلی توسط Herzeleid بری فقط نون اسم کوبریک رُ داره میخوره امریکن هم فقط و فقط نون واقعی بودنش هتل شاید میشد 2 داد و ممکنه بعدا تجدید نظر کنم اما اون 2 تا اصلا بری رو استاد نیم داده این در مقیاس آدما یعنی حداقل 2
نوشته اصلی توسط AkbaR بری رو استاد نیم داده این در مقیاس آدما یعنی حداقل 2 now you see mee رُ 1.5 داده
نوشته اصلی توسط AkbaR بری رو استاد نیم داده این در مقیاس آدما یعنی حداقل 2 یقینا احترام کوبریک رُ نگه داشته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 422 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 422 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن