صفحه 9663 از 12529 نخستنخست ... 86639163956396139653966196629663966496659673971397631016310663 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 96,621 به 96,630 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

حرفه ای

فوق حرفه ای
    بغض سنگین مرا دیوار می فهمد فقط
    جنگجویی خسته از پیکار می فهمد فقط

زندگی بعد از تو را آن بی گناهی که تنش
    نیمه جان ماندست روی دار می فهمد فقط

سعی کردم بهترین باشم... نشد، درد مرا
    غنچه ای پژمرده در گلزار می فهمد فقط

غیر لیلا رنج مجنون را نمی فهمد کسی
    آنچه آمد بر سرم را یار می فهمد فقط

ای گلم هرکس که محوت شد مرا تحقیر کرد
    حس عاشق بودنم را خار می فهمد فقط

حرف بسیار است اما هیچکس همدرد نیست
    جای خالی تو را سیگار می فهمد فقط

حرف دکترها قبول آرام می گیرم ولی
    حرف یک بیمار را بیمار می فهمد فقط

تشنه ی یک لحظه دیدار توام...حال مرا
    روزه داری لحظه ی افطار می فهمد فقط

مهدی نور قربانی

3. کاربر مقابل از AkbaR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    اشترم پاشو البوم لنا رو از تورنت مورنتی گیر بیار

Moderator
    بازتاب جهانی تشییع پیکر مرتضی پاشایی

بانی فیلم آنلاین:مراسم تشییع پیکر مرتضی پاشایی، خواننده جوان پاپ که روز یکشنبه در تهران از تالار وحدت تا بهشت زهرا (س) برگزار شد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های چاپی، اینترنتی و صوتی و تصویری سراسر جهان داشت.
    به‌ گزارش آنا، بسیاری از رسانه‌ها و نشریات بین‌المللی با عناوینی که طنین شگفتی و غافلگیری از آنها به‌گوش می‌رسید به مراسم تشییع پیکر مرتضی پاشایی و حاشیه‌های پیش و پس از آن پرداختند.

تامس اردبرینک در نیویورک‌تایمز در مقاله‌ای با عنوان «سوگواری عمومی برای خواننده پاپ مایه شگفتی برای ایران » که روز دوشنبه به چاپ رسید، با نام بردن از ترانه «نگران منی» مرتضی پاشایی خواننده فقید ایرانی و با اشاره به اینکه خواننده سی‌ساله برای اولین بار در سال 2013 و پس از ابتلای وی به سرطان اجازه برگزاری کنسرت عمومی پیدا کرد و آوازهای وی «بیش از حد رمانتیک» تشخیص داده شده بود و امکان عرضه در تلویزیون را نداشت، به مقایسه مراسم تشییع پیکر وی با موارد مشابه پرداخت. این روزنامه در گفت‌و‌گوی کوتاهی با محمد علی ابطحی از قول وی نوشته است که علت حضور گسترده جوانان در این مراسم این بوده که «آقای پاشایی یک خواننده پاپ است و به قلب جوانان نزدیک است». وی البته بدون ارائه توضیح بیشتر گفت که رفتار مردم «دلایل متعدد دیگری نیز دارد.»

لس‌آنجلس تایمز نیز در گزارشی از چگونگی مراسم تشییع پیکر مرتضی پاشایی که روز جمعه به علت ابتلا به سرطان معده در تهران درگذشت، از جوان بیست‌و‌پنج ساله‌ای که در این مراسم حضور داشت، نقل کرد: «او خیلی به قلب ما نزدیک بود. ما از ترانه‌های او درباره داستان‌های عاشقانه لذت ‌بردیم. سیاست برای ما مهم نیست.» این روزنامه به نقل از رسانه‌های داخلی و از جمله تهران تایمز به این نکته که پاشایی با وجود بیماری ماه گذشته آخرین کنسرت خود را در تهران برگزار کرد و با کلاه و عینک آفتابی در آن ظاهر شد تا آثار درمان اشعه را بپوشاند، اشاره کرده است.

خبرگزاری رویترز یکشنبه شب با اشاره به تجمع‌هایی که از پیش از درگذشت پاشایی با دعا و روشن کردن شمع و خواندن آوازهایی مانند «جاده یک‌طرفه» برگزار شد، گزارشی از روند مراسم تشییع پیکر خواننده فقید ارائه داد و با اشاره به اینکه طرفداران خواننده، یکدیگر را با پیام‌های متنی مطلع کرده و فرا خوانده بودند، از جمله به نقل از خبرگزاری ایرنا نوشت: «جمعیت آنقدر زیاد بود که بخشی از برنامه‌ها لغو شد. تقاضاهای مکرر همکاری از سوی پدر پاشایی نیز تأثیری نداشت.»

گزارش رویترز در بسیاری از رسانه‌های دیگر بازتاب داشت و از جمله دوشنبه در آیریش‌تایمز با تیتر «مراسم تدفین ستاره پاپ شهرنشینان و سنت گرایان ایرانی را متحد می‌کند» منتشر شد.

از جمله رسانه‌های دیگری که مراسم روز یکشنبه تشییع پیکر مرتضی پاشایی در تهران را بازتاب دادند، می‌توان به شبکه ABC، گالف دیلی نیوز چاپ بحرین، رسانه یونانی زبان فایل‌نیوز، نسخه آنلاین مجله ترکی زبان تکویم و سایت‌های ترکی زبان آکتیف‌مدیا و انسون‌هَبر دات کام که از وی با عنوان «تارکان ایران» یاد کرده‌اند و خبرگزاری Yle فنلاند اشاره کرد.

6. 3 کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    بحث میشه تو سایت کاربر انتظار داره هر چی خودش میگه کلا می گم نه قضیه الان احسان یه کاربرو که 3 ماه قبل به خودش و تندیس فحش داده مسخره میکنه بعد خودش دقیا همین

جمله رو برا دو کاربر دیگه امین سفیده مینویسه بعد میگم من رفتم یا اینجا هر کی درباره خدا پرستش حرف میزنه خدا پرستان مومن درجا بش حمله میکنن
    من علیرضا آلاسکا رو مسخره کردم ؟؟؟
    شما بگرد یه پست به من نشون بده
    اتفاقاّ گفتم که علیرضا از من زودرنج ترِ و قبول کردم که زود رنجم
    من والا با همه شوخی کردم و اگه کسی اومد گفت شوخی نکن ، باهاش شوخی نکردم . نمونش همین میلاد که سر قضیه تاندونش باهاش شوخی میکردم و گفت شوخی نکن و منم دیگه حرفی نزدم ولی همین میلاد و اون دختره شروع کننده اون بحث بودن و ...
    وقتی داره به آدم توهین میشه ، هیچی نگم چون دختره ؟!
    وقتی یه دختر میاد اینجا هرچی از دهنش میاد میگه به من ، من نباید جوابشو بدم ؟
    وقتی میان زندگی آدم رو مسخره میکنن ، هیچی نگم ؟؟ اینا شوخیه ؟
    وقتی آدم سه روز بیخوابی رو تحمل میکنه و میاد اینجا میبینه که دارن مسخرش میکنن ، چه حالی بهش دست میده ؟ من زودرنجم قبول دارم ولی احترام باید حفظ بشه . من شوخی میکنم ولی نه هر شوخی
    ایرانی جماعت تا یه دختر میبینه ، سست میشه و فک میکنه که اگه خودشیرینی کنه و مزه بریزه عزیز میشه
    هر ** که میاد اینجا نسبت به سری مسائل حساسه ولی همه نسبت به توهین حساسن
    برداشتم 4 خط عذرخواهی پخ کردم به دختره ، فقط جواب میده ok ، والله تو عمرم از کسی اینجوری عذرخواهی نکرده بودم و اشکال هم نداره چون نمیشناختمش و لازم بود ولی وقتی میام میبینم که دست بردار نیست و داره همینطور توهین میکنه ، دیگه نمیتونم بگم چون دختره بیخیال
    لازم دونستم اینا رو بگم ، ببخشید پر حرفی کردم

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    نه نه نه نه توبه کنم باز حق با شماست
    من نگفتم حق با منه ولی باید جلوی توهین ایستاد اگر طرف دختر هم باشه
    من منظورم با شما نبود

حرفه ای
    سلام بچه ها باز كنتاكت ؟

حرفه ای
    سلام

Moderator
    مجلس

فوق حرفه ای
    شرم بر ما.................!!!
    حضرت آیت الله العظمی صانعی:
    ما در این 36 سال چه کردیم که پس از مرگ یک روحانی(مهدوی کنی) تحت هر عنوانی مردم به شادمانی و ساخت لطیفه می پردازند اما درگذشت یک جوان 30 ساله (پاشائی)که فاعل یک عمل ..... در نظام اسلامی است به چنان شکوهی برگزار می شود که نیروی انتظامی آن روز را یکی از دشوارترین روزهای امنیتی پایتخت می داند به طوری که روابط عمومی سازمان بهشت زهرا اعلام کرده
    که تا ساعت 10 شب مشغول متفرق کردن
    طرفداران مرحوم پاشایی بودند.شرم بر ما.................!!!

دارن می سوزن

صفحه 9663 از 12529 نخستنخست ... 86639163956396139653966196629663966496659673971397631016310663 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 273 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 273 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع