صفحه 9716 از 12529 نخستنخست ... 87169216961696669706971497159716971797189726976698161021610716 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 97,151 به 97,160 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    حسین شنیدم به همراه حسن سایت رو ورشکست کردین بس که بردین
    من که تکذیب میکنم حسن ولی یه کارایی میکنه

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamyab نمایش پست ها
    اما از حق نگذریم چه مرده خوری در میاد از سردار آزمون ! علی دایی دیگری در حال تولد است
    سلام

حرفه ای
    اما از حق نگذریم چه مرده خوری در میاد از سردار آزمون ! علی دایی دیگری در حال تولد است
    آخرش افساید بود یا نبود

فعال

یک بازیگر بعد از این که دو روز مدام ملت زیر عکس‌هایش نوشتند – با لحن خیلی توهین‌آمیز هم - چرا تسلیت نمی‌گویی، در صفحه‌ی اینستاگرامش نوشت که مرحوم را نمی‌شناخته و با کارهایش هم آشنا نبوده، اما از فوتش متاسف است و از سرطان بیزار است و دلش سوخته و غصه‌دار شده که یک جوان اینطوری از بین رفته. نوشته که از تسلیت گفتن خوشش نمی‌آید و حتا آن یکی مرحوم را که می‌شناخته فقط به دوستان و خانواده‌اش تسلیت گفته. خواسته که مردم دست بردارند از تعیین تکلیف کردن آن هم با کامنت‌های توهین‌آمیز. قبلش مثلن عکس یک سری میوه گذاشته بوده که هر گروه برای چه مشکلاتی بهترند و گفته تغذیه‌مان را بهتر کنیم که بیمار نشویم، و زیر همین پست کامنت‌هایی گذاشته‌اند ملت مثل «ننگ بر تو که اسم خودتو میزاری (می‌ذاری!) هنرمند اما شعور نداری که تسلیت بگی چه برسه که بفهمی الان ما میوه برامون مهم نیست» و «تو [...] زیادی نخور میوه پیشکش، هنرمند محبوب اونی بود که مرد و رفت و [...]ی مثل تورو ندید». که یعنی چرا تسلیت نمی‌گویی. در جواب به این کامنت‌های بی‌شمار توهین‌آمیز توضیح محترمانه‌ای نوشته. غافل از این که بخش عمده‌ای از مردم شریف ایران، چه بخواهیم چه نه، سطح فرهنگی و شعور اجتماعی پایینی دارند. توضیح محترمانه فقط جری‌ترشان می‌کند.
    از وقتی این توضیح را نوشته، سیل بی‌شمار کامنت‌های بسیار زشت با کلمات رکیک به صفحه‌اش جاری شده و قطع هم نمی‌شود. از فحش‌های جنسی گرفته تا نفرت، از تحقیر کلامی گرفنه تا آرزوی مرگ. این صفحه‌ی یک بازیگر ایرانی است. یک بازیگر ایرانی محبوب که به خاطر جایگاه اجتماعی‌اش با بخش گسترده‌تری از آدم‌ها احاطه شده. و این بخش گسترده درست همان چیزی است که همیشه چشم‌هایمان را رویش می‌بندیم چون واقعیت برایمان ترسناک‌تر از این است که بخواهیم با آن مواجه شویم. بخش عمده‌ی مردم ما، بخش بزرگی از آن چیزی که به‌ش می‌گوییم «عامه‌ی مردم»، هیولاهای بالقوه هستند که اگر افسارشان را باز کنی سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. این‌ها همان‌هایی هستند که صفحه‌ی مسی را به فحش بستند و صفحه‌ی آن داور را و صفحه‌ی دیگران را. این‌ها همان‌هایی هستند که در خیابان و مترو و رستوران با چهره‌ها و لباس‌های معمولی و با لبخند ظاهر می‌شوند و هرگز نمی‌شود فهمید درون‌شان چه چیزی زندگی می‌کند. فقط در شبکه‌های اجتماعی، جایی که می‌توانند مخفی شوند، واقعیت درون‌شان عریان می‌شود و بی کوچکترین خط قرمزی شروع به «لذت بردن» می‌کنند. لذت با توهین، و به ویژه توهین جنسیتی است که حاصل می‌شود و چه بهانه‌ای از این بهتر که بازیگر، کاری که ازش – با توهین – خواسته بوده‌اند را نکرده و به جایش توضیح داده.
    مرتضا پاشایی هم خواننده‌ی پاپ بوده و طبعن طرفدارانش عمدتن از همین دسته بوده‌اند: همان «عامه‌ی مردم». متاسفانه این‌ها مخاطب‌ها و طرفدارهای راستین آقای پاشایی‌اند. فرهنگ عامه‌ی ما همین است. اسم من را هرچه می‌خواهید بگذارید، هر برچسبی که می‌خواهید روی من بزنید، اما من از این مردم منزجرم. من از این آدم‌ها که کم هم نیستند و در اکثریت‌اند حالم به‌هم‌ می‌خورد. من از این که عمده‌ی مردم هموطنم از نظر فرهنگ و شعور اجتماعی، زیرخط فقرند دلم می‌خواهد دیگر ایرانی نباشم. من، امروز، در اولین ساعت بیداری، برای اولین بار در زندگی‌ام دلم خواست بروم و هرگز برنگردم.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    من كلا از درك جوابهاتون عاجزم شرمنده

شما فرمودين ستاره ميشن من پرسيدم يعني چي ستاره شدن شما ميگين مفهوم كلمه با يعني فرق ميكنه ؟ خب باز هم ميپرسم يعني چي
    باز هم تفاوت داره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 3fide نمایش پست ها
    چادر پکیجش کجا بود
    خوبه پس میتونیم مثل قبل بحثامونو ادامه بدیم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    من كلا از درك جوابهاتون عاجزم شرمنده

شما فرمودين ستاره ميشن من پرسيدم يعني چي ستاره شدن شما ميگين مفهوم كلمه با يعني فرق ميكنه ؟ خب باز هم ميپرسم يعني چي
    وقت تلف نکن !
    من دیشب بحث کردم پشیمون شدم از بحث کردن با ایشون !

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    به نظرم آنتی ویروس مثال خوبی نی ....چون تو آنتی ویروس نصب نکنی هیچ غلطی ازت بر نمیاد
    ولی با دین و بی دین میدونی که دروغ کار خوبی نیست ...دزدی خوب نیست و قص علی هذا
    تو دروغ نمیگی و قص علی هذا ؟
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    من که تکذیب میکنم حسن ولی یه کارایی میکنه
    حسن که پول میشماره فقط

راستی اون ضریب 2.4 رو واسه المان حساب کردن.. زدی تو رگ دیگه

فوق حرفه ای
    الدنگ های متبرک شده !
    سلام کردم ها
    سلام عزیزم

صفحه 9716 از 12529 نخستنخست ... 87169216961696669706971497159716971797189726976698161021610716 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 436 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 436 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع