نوشته اصلی توسط SINA حدس میزدم فقط خدا به اکبر رحم کنه ممد معاف شه از خدمت
نوشته اصلی توسط A M I R به سعید گفتم بک اپ داری گفت اره هفته قبل خیالت از این نظر راحت باشه گفتم خوب پوشه ایمیجشو 20 مگه اپ کن تا عکسا برگرده سعید یاهو اف شد
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
امین من فلفل خوردم سرفم خوب شد باور کن
نوشته اصلی توسط mali68 بتونم حتما میام..چرا مگه چه خبره اون پایین؟ اراذل جمع میشن اون بایین یه سری هستن آواز میخونن خیلی هم باحالن ولی عده کثیری اراذل و معتادو ...
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط A M I R به سعید گفتم بک اپ داری گفت اره هفته قبل خیالت از این نظر راحت باشه گفتم خوب پوشه ایمیجشو 20 مگه اپ کن تا عکسا برگرده سعید یاهو اف شد باور کن بک آپ ـم نداره سایت که بترکه گند دروغ ـش در میاد
نوشته اصلی توسط Herzeleid فقط خدا به اکبر رحم کنه ممد معاف شه از خدمت
نوشته اصلی توسط mali68 امین من فلفل خوردم سرفم خوب شد باور کن چی بگم والا...شاید همزمان بوده اون خودش بدتر تحریک کنندست! کلا ادویه و فلفل و اینا نباید خورد وقت سرماخوردگی
نوشته اصلی توسط Maryam اراذل جمع میشن اون بایین یه سری هستن آواز میخونن خیلی هم باحالن ولی عده کثیری اراذل و معتادو ... خب کسی نیست جمعشون کنه؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر دست از این فانتزیا بردارین میره یه مدت دست برداشتم دیدم بیدا نمیشه دوباره برگشتم به همین فانتزیا حداقل کلاس خودمو حفظ کنم
نوشته اصلی توسط Herzeleid چرا به اونم مربوطه...مقلا اینجا ما طبعمون سرده البته الی هم در جریانه کجایی تو؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 575 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 575 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن