نوشته اصلی توسط A M I R والله ننه ما هر روز به سمت خدا میبینه این سخنان دقیقا از همین اشیاخ بدون کم کاستی ذکر کردم دیدم ویدپوی این مردک بیشعورو میگفت زن نباید استقلال مالی داشته باشه و اینا دیگه تفکر اینا اینجوریه چه انتظاری میشه داشت؟
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Maryam یه مدت دست برداشتم دیدم بیدا نمیشه دوباره برگشتم به همین فانتزیا حداقل کلاس خودمو حفظ کنم پس نگران باش حل نمیشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid چی بگم والا...شاید همزمان بوده اون خودش بدتر تحریک کنندست! کلا ادویه و فلفل و اینا نباید خورد وقت سرماخوردگی بعضی وقتام برعکسم کار میکنه مثلا وقتی یه ماه پشت هم سرفه کردی برو ترشی بخور خوب میشی
نوشته اصلی توسط mali68 بتونم حتما میام..چرا مگه چه خبره اون پایین؟ یحتمل خفت میکنن
نوشته اصلی توسط pirana کجایی تو؟ غرب کشور
نوشته اصلی توسط pirana نه بابا اینطورام نیست هندی که نیستیم که من فقط خوراک خودمو فلفل میزنم مادرم که تمام خوراکو تند نمیکنه که! بههرجال غذاتون تندتر از ماپه.ما کلا تو هیچ غذایی فلفل استفاده نمیکنیم به خاطر حساسیت من
نوشته اصلی توسط pirana یحتمل خفت میکنن زیرپل سیدخندان
نوشته اصلی توسط mali68 خب مهدکودک اینجوری بود دیگه..مثلا من میگفتم سلام محمدی من حسینیم..تو کی ای محمدی؟ ما مهدکودک ـمونم تفکیک جنسیتی بود از این شادیا نداشتیم
نوشته اصلی توسط mali68 خب کسی نیست جمعشون کنه؟ نه بابا کی به کیه!؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن