نوشته اصلی توسط Milad فلافل با روغن یه سال مونده و سس کثیف دست ساز که روش مگس نشسته باشه یه جور حسابت خورده داشته یاشه بگی جاش یه قرص بده
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Milad فلافل با روغن یه سال مونده و سس کثیف دست ساز که روش مگس نشسته باشه
خیلی نامردی سینا منم دلم فلافل خواست
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط SINA خودمم دلم خواست پاشو درست کن واسمون
نوشته اصلی توسط Milad کیا بودن میگفتن پرتغال حریف ارژانتین نمیشه کیا بودن میگفتن پرتغال تیم نیست کیا بودن مبگفتن بازیکن خوب توی پرتغال نیست
نوشته اصلی توسط SINA یه جور حسابت خورده داشته یاشه بگی جاش یه قرص بده دیگه چه شود
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HASSAN کیا بودن میگفتن پرتغال تیم نیست کیا بودن مبگفتن بازیکن خوب توی پرتغال نیست ادر نقش تیر دروازه رو خوب پیاده کرد پرتغال بدون کورشما و کریس =ایران
نوشته اصلی توسط Maryam خیلی نامردی سینا منم دلم فلافل خواست تازه اینا اولشه میره دیار غربت اینچیزا واست آرزو میشه واسه فلافلم شده بیا فراگیر پیام نور ثبت نام کن همون اصفهان درستو بخون فلافلتو بخور
نوشته اصلی توسط Milad ادر نقش تیر دروازه رو خوب پیاده کرد پرتغال بدون کورشما و کریس =ایران
نوشته اصلی توسط SINA تازه اینا اولشه میره دیار غربت اینچیزا واست آرزو میشه واسه فلافلم شده بیا فراگیر پیام نور ثبت نام کن همون اصفهان درستو بخون فلافلتو بخور خودم درست میکنم اونجا عکسشو میگیرم میذارم همینجا هاااا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 687 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 687 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن