گفتم ناشناس باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ناشناس باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاسکول سلنا گوز رو چرا زدی من هر چی میخوام کلاس کار بره بالا تو وردار برین بهش
عوض شدنٍ فضا آخه چه ربطی به تغییر شاعر داره.
الان مگه به عنوان مثال میشه فضای شعرهای صفا تو یک شاخه رو با همین پارو مقایسه کرد.نه و این نه خیلی طبیعیه.
صفا تنها شاعریه که میتونه تو فضای تقاص و خواب بعد از ظهر و .... شعر بگه،بعد تو همون آلبوم تو فضای قطار و هر روز پاییزه هم شعر بگه.
دیگه تنوع بیشتر از این،والله من نمیدونم دیگه انتظارمون از یه شاعر چی میتونه باشه.
نظرتونو درباره ی این متن نگفتید !!؟
چشمای محسن همیشه برام عجیب بودن
وختی هر عکس جدید از محسن منتشر میشه یا اصلا حتی عکسای قدیمیش همیشه شده خیلی زیاد فقط زوم کنم رو چشماش ..
به نظرم حال و احوال محسن رو میشه از چشماش فهمید ..
هر وخت که دقت میکنم غمی عجیب میبینم یه رنج مبهم ، اصلا یه حسی بم دست میده که میگه انگار این غم داره از چشمای محسن میزنه بیرون انگار داره پشت چشماش ضجه میزنه ..
بعضی از چشم ها ادم رو لو میدن !!
معتقدم بعضی از دردا رو ادم نمیدونه چی هست یعنی همیشه هست
تو بهترین شرایط زندگی هم باشی باز یه درد عجیبی باهاتِ یه دردی که همیشه باهات عجین شده یا یه حسی که اصلا نمیدونی چیه ، یه لحظه پر از امید میشی ولی چند لحظه نگذشته از روزگار دلگیر تر ..
اونا که به این درد مبتلا هستن میفهمن چی میگم ، اونا که با این چشما نقطه اشتراک دارن !!
اما همین دردا ادم رو سخت میکنه ولی قلب رو از قبل نرم تر ولی باز باید قسم خورد به این که ای کاش رنج اخر داشت !!
به نظرم با این چشما هم میشه اشک ریخت هم پیشش سفره ی دل رو باز کرد.. این چشما هم مث صداش خیلی زخمین
با این چشم ها هم میشه حرف زد !!!
پ،ن : محسن چشمای تو دلبری کردو دل ما رفت ، خواهش میکنم تو عکسات عینک نزن تا بیشتر باهات تو این قاب عکس حرف بزنیم
انگار داره جی تی ای بازی میکنه
در حال حاضر 344 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 344 مهمان ها)