نوشته اصلی توسط amir20 عوض شدنٍ فضا آخه چه ربطی به تغییر شاعر داره. الان مگه به عنوان مثال میشه فضای شعرهای صفا تو یک شاخه رو با همین پارو مقایسه کرد.نه و این نه خیلی طبیعیه. صفا تنها شاعریه که میتونه تو فضای تقاص و خواب بعد از ظهر و .... شعر بگه،بعد تو همون آلبوم تو فضای قطار و هر روز پاییزه هم شعر بگه. دیگه تنوع بیشتر از این،والله من نمیدونم دیگه انتظارمون از یه شاعر چی میتونه باشه. متوجه حرفای من نمیشی..من با صفا مشکل ندارم..هر شاعری دایره واژگان خودشو داره..میگم اگه با شاعرای جوون کار کنه محسن ژانر عوض،کرده بازم تاکیید میکنم اگه جزو عاشقای صفایی من با صفا و شعراش مشکلی ندارم
امیدوارم مونا برزویی در کار نباشه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یافتن نقطه اشتراک با منم به اشتراک بزار این نقاط رو
نوشته اصلی توسط paradox اگه یافتی به منم بگو
مستند تسلا رو دیدم .. عجب مخی بوده برای خودش .. تا الان نمیشناختمش فک می کردم ادیسون همه کارست
نوشته اصلی توسط MaMaTiR با منم به اشتراک بزار این نقاط رو اونا که با این چشما نقطه اشتراک دارن پی میبرن فقط هنو به این درجه نرسیدی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اگه یافتی به منم بگو باشد
نوشته اصلی توسط paradox مستند تسلا رو دیدم .. عجب مخی بوده برای خودش .. تا الان نمیشناختمش فک می کردم ادیسون همه کارست کی بود
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اونا که با این چشما نقطه اشتراک دارن پی میبرن فقط هنو به این درجه نرسیدی میگم به عکساش اینجوری نگاه نکردم... مثلا با پاشایی که عکس گرفت چشاش زخمی بودهمیشه اینجور نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 511 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 511 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن