نوشته اصلی توسط 3fide دلم عروسی تو شمال میخاد چرا دعوتم نمیکنن از همونایی که شبانه روز ابگوشت میدن
نوشته اصلی توسط 3fide نخند واقعیته
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH عاقا یه سوال ، با ویندوز دیشب کار کردم قشنگ ، خاموشش کردم امرو روشنش کردم تصویرو ندارم میزنه monitor going to sleep مرد حسابی.. خودت میخوابی چرا نمیزاری مونیتور بخوابه.. بزار بخوابه اذیتش نکن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR پولم کجا بود.. گفتم که اون برا خود جایزه بود راستی برا ویرایش فرم.. باید فرم رو کامل حذف کنم؟حذف کنم پولمو نخوره من تا حالا ویرایش نکردم از حسن باید بپرسی چرا ویرایش حالا؟؟ یه فرم دیگه بزن
نوشته اصلی توسط Herzeleid از همونایی که شبانه روز ابگوشت میدن نه بابا اونا که دیوانن در حد ملو باشه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برا سرگرمی خوبه تازه هیجانش بیشتره که با ی بازی به گا نریبعدم مبلغ کمتر در میاد ادرسش رو داری دیگه؟ 18شده دیگه؟ اما کم جایزه میده دیوص
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نگفتی آخر کردیش ؟!
تست
نوشته اصلی توسط Herzeleid من تا حالا ویرایش نکردم از حسن باید بپرسی چرا ویرایش حالا؟؟ یه فرم دیگه بزن اخه هزار مونده تو حساب.. با همون میشه سرو تهش رو هم اورد.. برا فرم دیگه جواب نمیده
به امید مساوی سلیمان استارت بازی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 484 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 484 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن