نوشته اصلی توسط MaMaTiR اصن امکان نداره تو فرم ترکیبیش بتونی 3تا بازی خوب پیدا کنی.. باشه هم با هم ضریبش میشه 1.60 آلمان ضریب 3 بد ه؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره تعریف از خودم نباشه، واقعا مث خرچنگیم احساس امنیت نکنیم طرف کسی نمیریم ولی از طرف کسی بریم واقعا مث یه دوست واقعا خوبیم پس هوای دوستم و داشته باشم که از دست دادنش ضرره
نوشته اصلی توسط HASSAN این هفته بت همه بازی های ملی رو هم واسه ترکیبی و هم تکی گذاشته بود من که چند باز رفتم 2.3 تا بازی ضریب پایین یا این افریقای مسخره رو گذاشت که اصن معلوم نیست چی به چیه
نوشته اصلی توسط HASSAN آلمان ضریب 3 بد ه؟ اره وقتی با اسپانیا تو زمین اسپانیا بازی داره بده... ولی این بازیارم ضریبش از 2.2 بالاتر نیست تیک 3.2 داد المانو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من که چند باز رفتم 2.3 تا بازی ضریب پایین یا این افریقای مسخره رو گذاشت که اصن معلوم نیست چی به چیه زود میری، 3،4 ساعت قبل از بازی های مهم به سایت سر بزن.
نوشته اصلی توسط HASSAN زود میری، 3،4 ساعت قبل از بازی های مهم به سایت سر بزن. قبول کن تو این مورد به تیک نمیرسه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اره وقتی با اسپانیا تو زمین اسپانیا بازی داره بده... ولی این بازیارم ضریبش از 2.2 بالاتر نیست تیک 3.2 داد المانو ذوب در تیک شدی
نوشته اصلی توسط M.GCH پس هوای دوستم و داشته باشم که از دست دادنش ضرره همچنین خوبی از خودتونه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اره وقتی با اسپانیا تو زمین اسپانیا بازی داره بده... ولی این بازیارم ضریبش از 2.2 بالاتر نیست تیک 3.2 داد المانو آره تیک بهتره چرا اینقدر بازیهای تکیش کمه
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط HASSAN ذوب در تیک شدی هرکدوم ی خوبی دارن تیک برا ضریب بت برا مسابقه گروهی تاپ اسپرت بقیه ورزشا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 811 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 811 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن