نوشته اصلی توسط Gambler نه داداش تیک ده هزاره نه.. من از هزار به بالا شارژ کردم همیشه هم 5تومن شارژ میکنم
مرتضی البته 10 هزار ریالِ
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH
نوشته اصلی توسط Gambler به نظرت فرمهای معروف بهتره مثله 276 یا اونایی که نمیشناسیم مثه274 هر دو خوبه. معروف ها رو امکان داره خیلی ها درست بزنن، ناشناس ها معمولاً افراد کمتری درست میگن. پس فرم های معروف شانس برنده شدنت بالاست، و فرم های تیم های ناشناس.اگه درست بزنی شانس پول بیشتر بردنت بالاست.
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نه.. من از هزار به بالا شارژ کردم همیشه هم 5تومن شارژ میکنم درسته داداش
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Gambler درسته داداش
تکون بده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین خوبه همین خوبه با وکال ابی
نوشته اصلی توسط HASSAN هر دو خوبه. معروف ها رو امکان داره خیلی ها درست بزنن، ناشناس ها معمولاً افراد کمتری درست میگن. پس فرم های معروف شانس برنده شدنت بالاست، و فرم های تیم های ناشناس.اگه درست بزنی شانس پول بیشتر بردنت بالاست.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 475 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 475 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن