صفحه 536 از 12529 نخستنخست ... 3643648652653453553653753854658663610361536 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 5,351 به 5,360 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    اعوذبالله من الشيطان الرجيم
    بسم الله الرحمن الرحيم
    السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
    امروز امام زمان (ع) براي صرف نهار (كباب) به خانه ما مي آيند...ديشب به همراه خانواده نشسته بوديم كه همسرم گفتند خيلي وقت است كه دورهم جمع نشده ايم و بيش از دو ماه است كه كباب نخورده ايم!
    با شنيدن اين سخن متوجه شدم كه همسرم دلش كباب ميخواهد، واقعا شرمنده شدم چون دستم تنگ است و نميتوانم مخارج را تأمين كنم.
    فوري اين مسئله را با حضرت امام زمان عليه السلام درميان گذاشتم ايشان هم فرمودند، نيازهاي همسرت را تأمين كن زيرا بهترين شما خوش اخلاق ترينتان با همسرانشان است.
    حضرت كه مي دانستند وضع معيشتيِ اينحقير چندان درست نيست (الحمدلله على كل حال) "و از آن طرف سيده زهره (همسرم) هم راضي نمي شدند كه يكي از گوسفندان (دام) را قرباني كنيم"
    فرمودند: با همسرت صحبت كن و بگو كه فردا من براي نهار خانه شما مي ايم، اينطور همسرت هم راضي ميشود كه يكي از گوسفندان را براي صرف نهار قرباني كنيد.
    همان ديشب با رضايت كامل همسرم گوسفند را قرباني كردم و مقداري را براي كباب سوا كردم، امروز هم حضرت امام زمان عليه السلام براي صرف نهار خانه ما مي ايند.
    الله اكبر، اين است الفت و مهرباني با همسر كه مروّج اين محبت حقيقي و الهي شخص امام مهدي عليه السلام است.
    الحمدلله على نعمة الكباب.
    خدايا شكرت را بجا مي اوريم براي نعمت كباب.
    واقعاً يكي از بهترين نعماتي كه خداوند رزّاق در اختيار بندگانش قرار داده است كباب است، يك غذاي بسيار خوش طعم است. من و همسرم خيلي كباب دوست داريم.
    الحمدلله.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
    تنها نماينده رسمي حضرت ولي عصر عليه السلام در فيس بوك و توييتر...

حرفه ای
    برا خیلی وقت پیشِ

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    قسمت كامل مصاحبه سياوش قميشي در مورد محسن چاوشي و حس استاد نسبت به وطنش

تي وي پرشيا : سیاوش یکی از حُسن های خوبش اینه که خیلی ایرانی و ایرانی دوسته. آقا شام کجا بریم امشب باهم؟
    سياوش قميشي : نمی دونم. ولی غذای ایرونی مقصودته؟

تي وي پرشيا : بله( با خنده) شما می تونین شام و نهار با ایشون باشین هر وقت از ایشون بپرسیم کجا بریم؟ ایرونی، غذای ایرونی، محیط ایرونی.
    سياوش قميشي: گاهی میشه یه اسپاگتی ای خورد ،یه همبرگری ولی گاهی،آدم غریبیش میشه،باید غذای خودشو بخوره

تي وي پرشيا : هنرمندای بزرگ توی دنیا مثل مایکل جکسون شبیه شونو زیاد می بینیم.به طور مثال خیلیا خودشونو مثل مایکل جکسون درست می کنن یا قیافشون یا لباسشون یا مثل مایکل جکسون می رقصن و یا می خونن و این اتفاق وقتی می افته که یه هنرمند باید خیلی بالا باشه که کسی بخواد کپیشو یا بخواد مثل اون بخونه یا برقصه یا اداشو اصلا در بیاره . با این مسئله ی کپی های شما در ایران شما چطور روبرو میشی ؟

سياوش قميشي : والا من (خنده ) من اسمشونو کپی نمیذارم. من اینهارو اولا همشونو دوسشون دارم خیلی،چون یه مقداری بیشتر از مردم دیگه شبیه منن دیگه،احساس... خویشاوندی باهاشون میکنم و لابد اینا موزیک منو دوست داشتن و ممکنه خودمم دوست داشتن ، ولی موزیکمو دوست داشتن و گوش دادن زیاد لابد که نزدیک شدن ، خوب پس من اصلا با اینا غریبه نیستم . من محسن چاووشی رو گوش میدم ، خوشمم میاد

تي وي پرشيا : باهاشون ارتباط دارین ؟

سياوش قميشي : با محسن چاووشی صحبت کردم یه دفعه شمال بود زنگ زده بود

تي وي پرشيا : کی می خونه برای اون ؟ایشون برای شما میخونه یا شما برای اون میخونین ؟

سياوش قميشي : والا هر دو میتونیم واسه هم بخونیم،میتونیم حتی دو صدا باهم بخونیم.برای اینکه من خودم توی استودیو میام مثلا ، تو این آلبوم البته نه ، ولی همه ی آلبوما صدای دوم خودمو یا هارمونیای خودمو خودم میخونم. خوب می تونیم با محسن چاووشی این کارو بکنیم که صداهامون بهم نزدیکه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نسخه تصویریش

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    به دلیل برا خیلی وقت پیش بودن حذف گردید

حرفه ای

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!

فوق حرفه ای
    هوی سجاد من 15-14 تا آهنگ کمتر نمی تونم بگم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    هوی سجاد من 15-14 تا آهنگ کمتر نمی تونم بگم
    عاقا یه توانی چیزی بذارید رو اسما شبیه هم
    ۳ ساعت داشتم فک میکردم خدایا چی میگی

حرفه ای
    آرامش قبل طوفان

فوق حرفه ای
    من قاطی خلقی ام که فقیر و آس و پاسه
    من صدای دهاتم این خودش واسم کلاسه
    صدای من صدا نیست این صور استفراغه
    نه مرثیه ، نه ناله ، غمِ غربتِ باغه ....

تو کوری نمی بینی چقد سنگینه این بار
    یه روزی کم میارم میگم خدانگهدار ...

صفحه 536 از 12529 نخستنخست ... 3643648652653453553653753854658663610361536 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 175 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع