قسمت كامل مصاحبه سياوش قميشي در مورد محسن چاوشي و حس استاد نسبت به وطنش
تي وي پرشيا : سیاوش یکی از حُسن های خوبش اینه که خیلی ایرانی و ایرانی دوسته. آقا شام کجا بریم امشب باهم؟
سياوش قميشي : نمی دونم. ولی غذای ایرونی مقصودته؟
تي وي پرشيا : بله( با خنده) شما می تونین شام و نهار با ایشون باشین هر وقت از ایشون بپرسیم کجا بریم؟ ایرونی، غذای ایرونی، محیط ایرونی.
سياوش قميشي: گاهی میشه یه اسپاگتی ای خورد ،یه همبرگری ولی گاهی،آدم غریبیش میشه،باید غذای خودشو بخوره
تي وي پرشيا : هنرمندای بزرگ توی دنیا مثل مایکل جکسون شبیه شونو زیاد می بینیم.به طور مثال خیلیا خودشونو مثل مایکل جکسون درست می کنن یا قیافشون یا لباسشون یا مثل مایکل جکسون می رقصن و یا می خونن و این اتفاق وقتی می افته که یه هنرمند باید خیلی بالا باشه که کسی بخواد کپیشو یا بخواد مثل اون بخونه یا برقصه یا اداشو اصلا در بیاره . با این مسئله ی کپی های شما در ایران شما چطور روبرو میشی ؟
سياوش قميشي : والا من (خنده ) من اسمشونو کپی نمیذارم. من اینهارو اولا همشونو دوسشون دارم خیلی،چون یه مقداری بیشتر از مردم دیگه شبیه منن دیگه،احساس... خویشاوندی باهاشون میکنم و لابد اینا موزیک منو دوست داشتن و ممکنه خودمم دوست داشتن ، ولی موزیکمو دوست داشتن و گوش دادن زیاد لابد که نزدیک شدن ، خوب پس من اصلا با اینا غریبه نیستم . من محسن چاووشی رو گوش میدم ، خوشمم میاد
تي وي پرشيا : باهاشون ارتباط دارین ؟
سياوش قميشي : با محسن چاووشی صحبت کردم یه دفعه شمال بود زنگ زده بود
تي وي پرشيا : کی می خونه برای اون ؟ایشون برای شما میخونه یا شما برای اون میخونین ؟
سياوش قميشي : والا هر دو میتونیم واسه هم بخونیم،میتونیم حتی دو صدا باهم بخونیم.برای اینکه من خودم توی استودیو میام مثلا ، تو این آلبوم البته نه ، ولی همه ی آلبوما صدای دوم خودمو یا هارمونیای خودمو خودم میخونم. خوب می تونیم با محسن چاووشی این کارو بکنیم که صداهامون بهم نزدیکه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]