ها لولای شکسته خیلی خوبه ولی محسن با خوانشش بعضی جاها ریده بهش
اكي من حضور ذهن ندارم تاپ بيستتو بده كپي پيست كنم از شعراي اون يارو نباشه فقط توش
همین خوانشش خیلی خوبه شبیه هیچ کاری نیست نیست، فالش هم نیست
حرف از "دوست داشتم" شد یادم اومد.
دانشگاه بودم...دیدم 10،11 تا از دختر پسرای ترم پایین ترمون جمع شدن دور هم همه گوشیا تو گوششون و یه سوال از همه دیگه میپرسیدن که این اولش چی میگه!
منم یه گوشه نشسته بودم حدس هاشونو داشتم شنود میکردم که یهو یکی از دخترا نظریه داد که "عربی نمیگه"؟!...اینو که گفت دیدم اوضاع خیلی خرابه رفتم پیششون حقیقتو گفتم!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 408 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 408 مهمان ها)