منم همین میگم اگه جنبه تاثیر گذاریم باشه اینا هنوزم که هست کاراشون خودنمایی میکنه و حتی از تی وی ملی هم پخش میشه حالا به من بگو اینا چه تاثیری گذاشتن؟چند درصد مردم میشناسشون؟قبول دارم سلیقه مردم بد شده ولی باز اینا اگه اینقدر بزرگ بودن بیشتر میشناختنشون حالا بیایم بگیم فرصت ندادن بهشونم چرته مگه کارای شاملو با خونده شدن توسط خواننده ها گنده شد؟یا سایه؟و...اگه این عصر نابغه داشت بازم دیده میشد با همه بد سلیقگی ها
خودنمایی میکنه چون شعراشونم برگرفته از تحولات اجتماعی!
به قول شاعر که میگه نسل بی خاطره من! هم سلقه مردم نزول کرده هم انچنان تحولی نداشتیم و به سمت قهقهرا کشیدن بعضیا به اسم تحول و فلان
ولی نمیتونی منکر بشی که همکاری با بزرگان بی تاثیره! نمیگم هر چیزی بخونن مانداگر میشه نه کیفیتشم باید جدای از موسیقیش قابل قبلو باشه اما تاثیرگذاریش رو چد برابر میکنه!
اینا که از تیغ سانسورو و تیوی پخش میشه اصلا ارزش بحث نداره مشخصه چیه دیگه!!
شاملو و سایه به خودی خود بزرگن اما تو شناخته شدنشون و محبوبیتشون چرا تاثیر داشته کم هم نداشته
نابغه داره اما این قدر در کنارش اراجیفم هست پشت اونا پنهان میشه اون وقت نبود به قولی دست زیاد شده اون زمان یکی گل میکرد میومد بالا الان نه.
بیخیال امین یه جوری حرف میزنی انگار من نفهمم که کسی بخواد بهم چیزی بفهمونه یا اینکه شما میدونین ما نمیدونیم حرف قلبمه زدن و همه بلدن من خواستم یه جور بگم که همه بگیری خیلی ها هم یکم فکر کنن جونگیرشون گرفتن
در حال حاضر 213 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 213 مهمان ها)