نوشته اصلی توسط m0hSen ولی بنظر من مجید خراطها محسن یگانه واسه خودشون یه نابغه اند تو عالم شعر..... تو یه مستند از مجید خراطها میگفت من به خیلی از حقایق جامعه پرداختم تو شعر هایی که گفتم بله بله کاملا درست است
نوشته اصلی توسط A M I R امیر جان خوبی داداش اکانت های قبلی هستشون یا به فاک رفتن؟؟؟
نوشته اصلی توسط DePreSso ببین کی میخواد از کی بپرسه ؟؟ من که امروز هر چی خوندم هیچی یادم نیست تو جزوتو بیار ازت سوال بپرسم
امروز كه سر و ته قضيه رو با عدس پلو هم اوردم كه البته خورده هم نشد ولي فردا ناهار چي بپزیم ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Peyman من که امروز هر چی خوندم هیچی یادم نیست تو جزوتو بیار ازت سوال بپرسم چه درسی خوندی ؟ پزوهش عملیاتی ؟؟؟
نوشته اصلی توسط m~chavoshi بله بله کاملا درست است جامعه از وقتی ساسی تتلو متین دو حتجر ارمین بنیامین خراطها وغیره شده اسطورشون بایدم این حقایق در بارشون گفت
نوشته اصلی توسط DePreSso چه درسی خوندی ؟ پزوهش عملیاتی ؟؟؟ اینی که گفتی رو نمیدونم چی هست اصلن تاریخ معماری معاصر ... از ایران و جهان.... تقریبا از بعد از انقلاب صنعتی به بعد !!!
نوشته اصلی توسط m0hSen جامعه از وقتی ساسی تتلو متین دو حتجر ارمین بنیامین خراطها وغیره شده اسطورشون بایدم این حقایق در بارشون گفت البته اینا اسطور نشدن و نمیشن یه زمانیم فروش البومای اغاسی از داریوش و.. بیشتر بود تاریخ اکثرا درست قضاوت میکنه
نوشته اصلی توسط A M I R ساندویچ منظورت نون و کالباسه ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Peyman اینی که گفتی رو نمیدونم چی هست اصلن تاریخ معماری معاصر ... از ایران و جهان.... تقریبا از بعد از انقلاب صنعتی به بعد !!! این درسم مثل آماره یه جورایی . یه عالمه نمودارو و معادله و ایناس وای من از تاریخ و حفظ کردنی ها اصن خوشم نمیاد رشته ت چیه ؟ کدوم یونی درس میخونی ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 406 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 406 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن