[QUOTE=!..:: joker ::..!;105600] نوشته اصلی توسط M.GCH من تا الآن فكر ميكردم تو سينجولي يه بيو بده سینجول کیه؟ حدیث هستم 16ساله از مشهد شما هم فک میکردی پسرم
نوشته اصلی توسط Sajjad ولی ای کاش وقتی که زمین میچرخه وارونه منو بفرسته چند سالی عقب تر برنگردونه این و گوش بدی افسردگی میگیری
[QUOTE=tandis_m;105604] نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سينجول؟ دخيه بابا عجب. به حق چيزاي نديده باران بعد از چند سال دختر به خودش ديد [QUOTE=M.GCH;105605] نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سینجول کیه؟ حدیث هستم 16ساله از مشهد شما هم فک میکردی پسرم آره. فكر ميكردم پسري اصن خخخخ خوشبختم. منم جوكرم ديگه. نويد
نوشته اصلی توسط tandis_m خوشوقتم پس 2 تا نويد داريم منم اسم شما رو نميدونم.
[QUOTE=!..:: joker ::..!;105608][QUOTE=tandis_m;105604] عجب. به حق چيزاي نديده باران بعد از چند سال دختر به خودش ديد نوشته اصلی توسط M.GCH آره. فكر ميكردم پسري اصن خخخخ خوشبختم. منم جوكرم ديگه. نويد خوشبختم
عجب نقلی زدم همه رو داغون کرد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! منم اسم شما رو نميدونم. والا به اسم مهسا ميشناسن بچه ها چون احسان 1361 به خاطر m كنار اسمم مهسا صدام كرد ولي اسمم ميناس
نوشته اصلی توسط tandis_m والا به اسم مهسا ميشناسن بچه ها چون احسان 1361 به خاطر m كنار اسمم مهسا صدام كرد ولي اسمم ميناس بله بله خوشبختم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 327 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 327 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن