[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
البته الان نیمه دوم شهریور طبیعتا باس اومده باشه
شهاب چه هنری درست کرده کارو!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]![]()
چند روز گذشته ، پس از اعلام برگزارى كنسرتم در سنندج ، با سيل پيغامهاى غير دوستانه و كمپِين هاى تحريم "سيروان خسروى" مواجه شدم.
بعد متوجه شدم که دلیلش عکسی از برج میلاد و الودگی هوا بوده که من در صفحه شخصیم گذاشتم و زیرش نوشتم "شهر من" . و ظاهرا عده ای از هموطنان کرد با دیدن این عکس و نوشته زیرش به این نتیجه رسیدن که من چه جور کردی هستم که زیر عکسی از تهران نوشتم شهر من! و در نتیجه بیانیه دادن که از این تاریخ به بعد سیروان خسروی، این کرد خود فروخته تحریم می باشد!
عذر میخوام که کردی نمیخونم، لباس کردی نمی پوشم و تهران به دنیا اومدم و زندگی میکنم! خوشحالم که ایرانیهای سراسر دنیا جدا از اینکه من ترک، لر یا کرد هستم انقدر به من لطف دارن و متاسفم برای افکار پوسیده بعضی ها... از همین جا هم اعلام میکنم که تو شهر مادریم هیچوقت اجرا نخواهم داشت.
فقط هواداران بابک جهانبخش بخوانند !
سلام به همه دوستان عزیز و هواداران گل بابک
همونطور که مطلع هستید آلبوم مدار بی قراری طبق قولی که شرکت پخش به شرکت اکسیر داده بود قرار بود این هفته پخش بشه . متاسفانه به دلایل یک سری نقص فنی که تولید سی دی ها پیش اومده و از اونجایی که باز هم شرکت های پخش هفته ای یک بار پخش آلبوم دارن این بد قولی از طرف شرکت پخش پیش اومده که خوب این چیز چندان عجیبی هم نیست بارها و بارها شرکت های پخش از این بد قولی ها کردن و حقیقتا این از دست هرکسی جز شرکت پخش خارجه طی صحبتهایی ک با آقای خانزاده داشتم به امید خدا آلبوم هفته ی اینده پخش خواهد شد و توی کنسرت ها هم طبق کنداکتور چیده شده از قبل آهنگ هایی که قرار بود از آلبوم مدار بیقرای اجرا بشه اجرا خواهد شد فقط دلهای بی قرار ما چند روزی دیرتر به مدار بیقراری می رسند که فدای سر بابک .
ها امو این خوانندش کیه ؟
حـــــــــــامد پهلانه![]()
در حال حاضر 357 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 357 مهمان ها)