نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! داداشم هفت هزار آورده سراسري دانشگاه سراسري قبول شد. آخرين انتخابشو قبول شد پيام نور از دوستاش كه پرسيده بود همه ي دوستاش انتخاب آخر و يكي به آخر مونده قبول شدن دانشگاه قبولیا افتضاح بود پارسال یه دوستام با 12 هزار بین الملل آورد امسال با 3400 نشد ...
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط SINA اراکه دیگه يك سال زحمت كشيده . به فاك رفت يك سالش اكثرا بچه هاي اراك اينجوري شدن يعني چي آخه
نوشته اصلی توسط Herzeleid بعد از این همه سختی دلش میخواد ناز کنه نزن تو دوقش
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! يك سال زحمت كشيده . به فاك رفت يك سالش اكثرا بچه هاي اراك اينجوري شدن يعني چي آخه چی بگم والا
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Maryam نه هنوز کارشناسی قبول شدم ولی یه رشته خوب و البته دانشگاه خیلی خوب تبریک میگم ارزوی توفیقات بیشتر در ادامه مسیر
نوشته اصلی توسط SINA تبریک فراون نوشته اصلی توسط AkbaR مبارکه تشکر فراوان
نوشته اصلی توسط Maryam تشکر فراوان الوعده وفا
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! يك سال زحمت كشيده . به فاك رفت يك سالش اكثرا بچه هاي اراك اينجوري شدن يعني چي آخه من چی بگم؟؟؟! من درصدامو میبینم جیگرم میسوزه به خدا عربی 80 زبان 86 دینی 60 ادبیات 60 ولی آخرش دارو نیاوردم! بعد بیشترم میسوزم که بینل چرا نیاوردم :|
نوشته اصلی توسط Herzeleid و البته دانشگاه خیلی خوب تبریک میگم ارزوی توفیقات بیشتر در ادامه مسیر مرسی خداییش شهید بهشتی جز آرزوهام بودولی داروسازیش اون نشد دیگه ولی همینم شکر! قسمتم این بود دیگه...!
نوشته اصلی توسط Herzeleid نفهمیدم چی شد ببين اكثر بچه هاي اراك و حومه انتخاب آخر يا يكي مونده به آخر رو قبول شدن. من داداشم مهندسي شيمي اراك زده بود. اونو نياورده ولي ظرفيت شيمي ِ سراسري اراك پر نشده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 194 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 194 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن