اینا از روز اولم برنامشون بود دایی رُ بذارن کنار....فقط مسئله حقوقش و فصل پیش باعث شد طولانی بشه
مرتیکه میگه پول دارم مربی ایتالیایی بیارم و فلان و بهمان پس گوساله چرا تونستی 2 3 تا بازیکنت رو نگه داری؟؟؟
از همون نقل و انتقالات من اینجا گفتم این تیم بدترین عملکرد رُ داشته
این اشغال چطور شده رییس هیئت مدیره پرسپولیس ولی رفته راه اهن رُ خریده واسه استیلی؟؟؟
ریدم به وزارت ورزش که لکه ننگ دولت
اگر رحیمی بد بود چرا از روز اول اوردینش این مردک سپاهانی رُ؟؟؟
منتقمی مگر نبود خب اگر قرار بود همونو بیارین همون موقع میذاشتنش
اگر هیئت مدیره میخواد راجع به سرمربی تصمیم بگیره نباید مدیر عاملم حاضر باشه تو جلسه؟؟؟
چطوره که جلسه با نبودن 3 نفر اعضا همچین تصمیمای مهمی میگیرن؟؟
قانون قرارداد فقط واسه پرسپولیس؟؟؟
چطور فصل پیش رِ دادن که همه بازیکنای ملِ پوش ؤِ فراری داد؟؟
خلفت و سید جلال و پولادی فقط بدهی سال قبل رُ میخواستن واسه مذاکره .....
پیشنهاد وسوسهانگیز قلعهنویی به بیکزاده : تا آخر فوتبالت دفاع وسط بازی کن
به هر حال قیمت هایی که از سایت اپل منتشر شده به شرح زیر می باشد :
آیفون ۶ ۱۶ گیگ : ۶۵۰ $ - ۶۴ گیگ : ۷۴۹ $ - ۱۲۸ گیگ : ۸۴۹ $
آیفون ۶ پلاس ۱۶ گیگ : ۷۴۹ $ - ۶۴ گیگ : ۸۴۹ $ - ۱۲۸ گیگ : ۹۴۹ $
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپتامبر 8، ساعت 17:28 ·
چند روز گذشته ، پس از اعلام برگزارى كنسرتم در سنندج ، با سيل پيغامهاى غير دوستانه و كمپِين هاى تحريم "سيروان خسروى" مواجه شدم.
بعد متوجه شدم که دلیلش عکسی از برج میلاد و الودگی هوا بوده که من در صفحه شخصیم گذاشتم و زیرش نوشتم "شهر من" . و ظاهرا عده ای از هموطنان کرد با دیدن این عکس و نوشته زیرش به این نتیجه رسیدن که من چه جور کردی هستم که زیر عکسی از تهران نوشتم شهر من! و در نتیجه بیانیه دادن که از این تاریخ به بعد سیروان خسروی، این کرد خود فروخته تحریم می باشد!
عذر میخوام که کردی نمیخونم، لباس کردی نمی پوشم و تهران به دنیا اومدم و زندگی میکنم! خوشحالم که ایرانیهای سراسر دنیا جدا از اینکه من ترک، لر یا کرد هستم انقدر به من لطف دارن و متاسفم برای افکار پوسیده بعضی ها... از همین جا هم اعلام میکنم که تو شهر مادریم هیچوقت اجرا نخواهم داشت.
اين بار ايران زمين يه شير زن ٢٠ ساله كرد,از دست داد.شهادت* نگار حسيني* رو به خانواده محترمش و كردهاي باغيرت تسليت ميگم . نگار نازنين براي كمك به پيشمرگ هاي كرد از ايران به شمال كردستان عراق رفته بوده.
((خدا نسل اين حيوون صفت هاي درنده خوي *داعش* رو هر چه زودتر منقرض كنه))
*روح پاكش شاد, ياد شجاعتش هميشه گرامي* (آمين يا 3> يادتون نره)
لطفا به اشتراك بذارين
در حال حاضر 131 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 131 مهمان ها)