نوشته اصلی توسط tandis_m حوصله توضيح ندارم بیخیال... به من چه
نوشته اصلی توسط pirana وقتی میرم خونه توی سینی فر درست میکنم... نويد بيا خواستگاري دخترم
نوشته اصلی توسط tandis_m نويد بيا خواستگاري دخترم
نوشته اصلی توسط mali68 همشون زیر دست ماماناشون بزرگ شدن..بسیار هم روحیه ای زنونه دارن..من که میگم دو جنسن. من دیگه حرفی ندارم... اما زشت ـه کم میاری توهین کنی
نوشته اصلی توسط tandis_m نويد بيا خواستگاري دخترم اشتباه گفتی برو خواستگاری برا پسرت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اشتباه گفتی برو خواستگاری برا پسرت درست گفتم اخه نميخوام دخترم كار كنه
نوشته اصلی توسط Gsshop مقایسه ایفون 6 پلاس با اکسپریا زد 3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سونی قورتش داد
نوشته اصلی توسط tandis_m اولا آشپز ندارم دوما بچه هام 2 ساله و 5 ساله نيستن كه پسر من از تو بزرگتره حضرت مریمی؟
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط tandis_m درست گفتم اخه نميخوام دخترم كار كنه نگو که الان حسین خدابیامرز میاد بشینه بغلش گیتار بزنه تخیل حسین انصافن بسیار بالا بود
نوشته اصلی توسط daniyal حضرت مریمی؟ ربطش؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 298 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 298 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن