نوشته اصلی توسط daniyal شاتلم خوبه +صبا نت اگه میتونی یه مودم تری جی بگیر ایرانسل بگیر بنداز توش خیلی خوبهولی اول ببین خونتون تری جی وصله چون هنوز همه جای تهران تری جی نشده قیمتش چجوریاس؟
نوشته اصلی توسط daniyal چی لو رفته؟؟؟ یکی از آهنگای البوم...
نوشته اصلی توسط DePreSso ابی : وقتی میای قشنگترین پیرهنتو تنت کن محسن : به دیدنم که میای لباس گرم بپوش مطمئنا دو ترانه هيچ ربطي به هم نداره
نوشته اصلی توسط mali68 .پرسیدم شاتل و پارس انلاینم پوکیده..میمونه همون اسیا تک که احسان گفت. فعلن آسیاتک محدود بگیر ، امتحانش ضرری نداره
نوشته اصلی توسط Herzeleid مطمئنا دو ترانه هيچ ربطي به هم نداره
نوشته اصلی توسط mali68 قیمتش چجوریاس؟ تري جي به درد استفاده دائم نميخوره فقط بسته هاش خوبه واسه استفاده مقطعي مخابرات نامحدود رفيقام تهران دارن همه راضين ولي اسيا تك هم خوبه به هر حال
اینترنت پرسرعت کـیمیا 10 گیگ در ماه1 تا 8 صبح رایگان
نوشته اصلی توسط Herzeleid مخابرات نامحدود رفيقام تهران دارن همه راضين به جان مورینیو نباشه ، به مرگ مورینیو من داشتم تا یه ماه پیش ، 10 دقیقه میومدم 100 تا میرفت
نوشته اصلی توسط Herzeleid تري جي به درد استفاده دائم نميخوره فقط بسته هاش خوبه واسه استفاده مقطعي مخابرات نامحدود رفيقام تهران دارن همه راضين ولي اسيا تك هم خوبه به هر حال میخواستم یک مگ نامحدود بگیرم دانیال میگه پوکیده..فعلا موندم چیکار کنم
نوشته اصلی توسط mahdi 5 میلیون سرمایه + 500 هزار هزینه راه اندازی سایت بقیه اش با من امكان برگشت پولم هست؟؟ چه مدت طىل ميكشه به سوداوري برسه ؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 431 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 431 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن