نوشته اصلی توسط Herzeleid دمت گرم من اقا نيستم ... امين صدام كن در خدمتم... اساعه ادب نمیکنم
نوشته اصلی توسط Herzeleid ملي كلا اگر نامحدود بخواي همه چي خوبه اما برتري مخابرات اين قطعيش خيلي كمه سرعتشم شب واست ميپرسم ميگم بستگی داره مخابرات منظقه به منظقه فرق میکنه ولی در کل مخابرات بهتره قطعی کمه قیمتاش هم خوبه پشتیبانیشون هم خوبه عیدی هم زیاد میدن
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Herzeleid سرعتش خوبه كه نه بابا قعطی داره رو اعصابه واسه من که اینجوری بود
نوشته اصلی توسط mahdi خوب پس برو بزار بانک نه ديگه من دنبال چالش هاي جديدم اهاييييي فرصت كم .... اهاي راه زيااااد
نوشته اصلی توسط Herzeleid سرعتش خوبه كه یه مگ نا محدود
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط tandis_m چه رويائي فقط حيف كه اينجا ايران است از این بهترش هم هست تو ایران
نوشته اصلی توسط pirana اتفاقا منم اندر کف طبیغت کنار جاده ـم كسي اصلا توجهش به ماشين جلب شد؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid ملي كلا اگر نامحدود بخواي همه چي خوبه اما برتري مخابرات اين قطعيش خيلي كمه سرعتشم شب واست ميپرسم ميگم مرسی امین جان.قطعی نداره ولی میگن سرعت متغیره یهو خیلی خوبه یهو میترکه ولی خودمم دلم با نامحدوده.حوصله نگرانی کم شدن حجم ندارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه ديگه من دنبال چالش هاي جديدم اهاييييي فرصت كم .... اهاي راه زيااااد خب پس باید اینجور پولا از گلوت پایین بره مشکل اینجاست که اگه کمتر بخوای بدی شک میکنن
نوشته اصلی توسط mahdi از این بهترش هم هست تو ایران كدوم جاده س كه همچين آسفالتي داشته باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 370 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 370 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن